BitcoinEthereumKrypto NewsPolkadotRipple

Bitcoin und Ethereum falder på børserne – Hvad er der sket og hvornår kan Ethereum-ETF’en forventes at starte?

Bitcoin und Ethereum faller på børserne

Bitcoin og Ethereum har begge oplevet fald på børserne på det seneste, selvom der er en række positive nyheder, der taler for de to mest værdifulde kryptokurver. Hvad sker der præcist, og hvornår forventes Ethereum-ETF’en at blive lanceret?

Bitcoin og Ethereum: Årsager til faldene

I de seneste 19 dage har Bitcoin lukket 14 dage i minus, mens prisen er faldet med 14% fra omkring $72.000 den 7. juni til $62.000. Ethereum har også set en nedgang på omkring 14% siden den 5. juni. Men hvad er årsagen til dette? Spekuleres der i manipulation på markedet, eller er der andre faktorer på spil?

Manipulationsnarrativet om kryptokurver har været til stede i årevis og bruges ofte af modstandere af kryptovalutaer som et kritikpunkt. Markedet er mere snævert og volatilt, hvilket betyder, at større handler kan udløse større kursbevægelser. Desuden kan det være, at større markedsdeltagere vælger at realisere gevinster inden lanceringen af Ethereum-ETF’er.

En af årsagerne til kursfaldene kan også tilskrives den stærke amerikanske dollar. Det er velkendt, at Bitcoin og Ethereum lider under en stærk dollar, og når dollaren svækkes, kan cryptocurrencies stige. Da dollaren er blevet ca. 2% stærkere over for euroen siden den 5. juni, har kryptovalutaerne været under pres.

Gode nyheder for Bitcoin og Ethereum

Trods de seneste kursfald er de fundamentale data for kryptovalutaer faktisk positive. Globale aktiemarkeder oplever en positiv udvikling, hvilket normalt gavner kryptovalutaer. Desuden peger tendensen mod rentenedsættelser globalt, hvilket som regel fører til flere penge, der flyder ind i mere risikofyldte aktivklasser.

Top  Donald Trump investerer i Memecoins: Hvor kommer de fra, og hvor meget har han tjent?

Forskningsinstituttet Bernstein forventer, at der inden 2025 vil strømme ca. 190 milliarder dollars ind i Bitcoin-ETF’er, hvilket er en markant stigning fra de nuværende 60 milliarder dollar. Derudover tyder det ifølge Bloomberg på, at Ethereum-ETF’er vil blive godkendt tidligt i juli.

Alt i alt er der positive nyheder for kryptovalutaer, og investorer kan overveje at udnytte de aktuelle kurser for Bitcoin og Ethereum til at investere via en sparplan. Hvis du ønsker at sprede dine investeringer, kan du også overveje at investere i BÖRSE ONLINE Best of Krypto Index, som omfatter 10 store kryptovalutaer inklusive Bitcoin, Ethereum, Solana, Polkadot og Ripple.

Læs også: Ekspert advarer: “Fare på børsmarkedet stiger” – Alligevel investerer han i Bitcoin og disse kendte aktier.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button