BitcoinKrypto News

Bitcoin: Vil FEDs handlinger udløse et nyt All-Time High kommende uge?

Bitcoin med final attack og potentielle nye all-time highs i den kommende uge?

I de seneste dage har fokus på Wall Street primært været på Nvidia og deres stigning til nye all-time highs, samtidig med at de overgik Apple som verdens andet mest værdifulde selskab baseret på markedskapitalisering. Der har også været fokus på meme-aktier som Gamestop. Imens har Bitcoin forberedt sig til at angribe sine all-time highs på omkring $74.000.

Selvom der var et forsøg på at bryde det $72.000 niveau før de amerikanske arbejdsmarkedsdata (Non-Farm Payrolls) blev offentliggjort, lykkedes det ikke. Med en offentliggørelse af 185.000 nye job skabt, nåede spekulationen om, at Federal Reserve (FED) muligvis vil sænke renten to gange inden udgangen af 2024, ikke over 50%.

Teknisk set er det sandsynligt, at Bitcoin vil teste all-time highs i løbet af de kommende dage, med en potentiel test af $80.000 og et mellemliggende mål omkring $77.000. På timebasis viser det sig tydeligt, at en nedadgående bevægelse truede det kortsigtede billede ved bruddet på den etablerede opadgående trendlinje siden maj.

Med en opadgående tendens på timebasis og den igen stigende 50-dages glidende gennemsnit på dagsbasis forventes det, at en opadgående bevægelse mod nye all-time highs vil komme. Et momentum langt handelssetup med et brud over $72.500 kan være en interessant mulighed, med mål omkring $74.000, $77.000 og $80.000. Kortsalg er pt. ikke anbefalet, medmindre Bitcoin bevæger sig under $65.000.

Det er interessant at bemærke, at handel med kryptokurrency via CFD’er giver mulighed for at satse på både stigende og faldende priser.

Top  Bitcoin-Preisprognose: Wird die Kryptowährung bereits im Juni 2024 100.000 Dollar erreichen?

Nærmere detaljer om Bitcoin-handel og handelsmuligheder kan findes hos XTB.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button