BitcoinKrypto News

Bitcoin-volatiliteten forventes at stige: Glassnode analyserer markedstrends og spår øget volatilitet i Bitcoin-markedet.

Bitcoin-markedet forventes at blive mere volatilt ifølge Glassnode

Bitcoin (BTC) har for nylig overskredet $67.000 og steg endda til $67.880, hvilket indikerer en positiv udvikling for den førende digitale valuta. Glassnode, et blockchain-analysefirma, har fremsat spændende prognoser om BTC’s fremtidige volatilitet baseret på data.

Glassnode analyserer Bitcoin-markttrends

I deres seneste analyse med titlen “The Eye of the Storm” afslørede Glassnode, at Bitcoin modtager dagligt $0,73 milliarder i nyt kapital, langt under marts måneds højdepunkt på $2,97 milliarder. Selvom priserne har været stigende, har der endnu ikke været en markant stigning i kapitaltilførsler eller efterspørgsel siden marts, hvor Bitcoin ramte et nyt all-time high.

Glassnode bemærkede også en tendens til nedadgående i Bitcoin’s ‘Lebendigkeitsmetrik’, hvilket angiver, at markedets aktører holder fast i deres beholdninger uden at være ivrige efter at sælge. Dette signalerer potentielt en forestående stigning i volatiliteten for den førende digitale valuta.

Bitcoin-prisstigning

Bitcoin oplevede en stigning på over 6% og brød igennem $66.000, en vigtig modstandszone. Hvis det lykkes BTC at holde sig over $66.000, vil næste mål sandsynligvis være $70.000. Ifølge CoinMarketCap er Bitcoin steget med 2,74% inden for de sidste 24 timer, 7,59% i den seneste uge og 14,64% i løbet af de seneste 30 dage. Siden oktober 2023 er den førende kryptovaluta steget med imponerende 142,03%.

I en unik position af balance vurderer Glassnode, at markedet endnu ikke har oplevet den forventede bølge af ny efterspørgsel, som normalt følger med cyklus-toppe. Samtidig indikerer den fortsatte profitabilitet for investorer, at risikoen for en dyb bjørnemarkedstilstand er begrænset for nu. Med positive markedsudsigter og en stigende interesse for Bitcoin, kan volatiliteten muligvis tage fart i de kommende dage.

Top  Donald Trumps Wiederwahl und den möglichen Einfluss auf Bitcoin: Könnte die Kryptowährung auf Rekordhöhen steigen?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button