BitcoinKrypto News

Bitcoin-Vorhersage: Experten sagen 120.000 Dollar voraus aufgrund abnehmender Dollarstärke

Glassnodes grundlæggere forudsiger, at Bitcoin vil føre en rally an og nå 120.000 dollars i år, da dollarkursen forventes at falde. Ifølge Jan Happel og Yann Allemann, de to grundlæggere af Glassnode, det førende institut for kryptomarkedforskning, forudsiger de et nyt Bitcoin-rekordhøjt i den nuværende buller-cyklus. De peger på dollarindekset, som efter deres mening vil nå sit lavpunkt i juli og drive Bitcoin-kursen op til 120.000 dollars.

Dollarindekset (DXY) måler den relative styrke af USD i forhold til en kurv af seks andre topvalutaer, herunder euroen, den japanske yen, det britiske pund og den canadiske dollar. Ifølge Glassnode-eksperter handler alt om DXY. Hvis DXY er stærk, har riskoaktivet som Bitcoin det svært. I de seneste to år har DXY været stærk og har været markant stigende over for euroen og pundet. Men ifølge de to anerkendte analytikere kan dette snart ændre sig.

De sagde til deres 60.000 tilhængere på X:

“Det højeste punkt for DXY var i oktober 2023. Første etape indtil slutningen af december 2023. Siden 2024 er DXY faldet … vi tror, det var en to-bølge bevægelse – og at den er forbi!”

Det faldende DXY er gode nyheder for risikoaktiver som Bitcoin, og de to analytikere tror, at den øverste kryptovaluta vil nå et nyt højt i den efterfølgende bull-marked. Det nuværende all-time high for Bitcoin er $68.672, som blev nået den 10. november 2021.

Ved redaktionens afslutning handles BTC til $44.611 og er steget med 4 % i de seneste dage og med 6 % i den sidste uge. Handelsvolumen er steget med 40 % til $24,2 mia., da det bredere kryptomarked ligger i grønt på grund af øget optimisme.

Top  En ny æra for Bitcoin i Japan: Strategisk partnerskab åbner døre for kryptovalutaens accept og forvaltning

Forholdet mellem DXY og prisen på Bitcoin og andre risikoaktiver er godt dokumenteret. I de seneste år har USD lidt mest over for andre valutaer i 2021. Som en analytiker viser, begyndte BTC-kursen at stige, da DXY nåede sit lavpunkt, og nåede senere samme år sit all-time high. Nogle kryptovalutaer som BNB nåede deres all-time high inden for få måneder efter DXY’s lavpunkt.

Bitcoin til 120.000 dollars

Duoen forudsiger, at Bitcoin vil nå 120.000 dollars, en af de mest dristige forudsigelser for topkryptovalutaen i år. Deres forudsigelse støttes af Fibonacci-udvidelser, og de antyder, at vi befinder os i et lignende mønster som bullruns fra 2017 og 2020:

“TC har bevæget sig mod 6.618 Fibonacci-udvidelsen efter en bullflag-korrektion. Vi er i øjeblikket i en lille korrektion, ligesom ved udgangen af 2017 og 2020.”

De tilføjede:

“Vil historien gentage sig i 2024 – og vil Bitcoin bevæge sig mod sin 6,618 Fib-udvidelse i dette bull-market? Det ville give os et mål på omkring 120.000 dollars. Tiden vil vise det!”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button