BitcoinKrypto News

Bitcoin vs. Gold: Was ist das bessere Geld?

Jack Mallers forsvarede Bitcoin (BTC) som “bedre penge”, selvom Schiff var uenig. BTC viste mere opadgående potentiale i prisgrafer end guld.

Striden mellem tilhængere af guld og deres BTC-kolleger har stået på i lang tid. Hvilken af de to er “bedre penge”? Er det fysisk guld eller “digitale guld” (BTC)?

Ifølge Mallers er Bitcoin det “bedste penge”, fordi det opfylder alle kriterierne for pengeegenskaber. Han hævdede, “BTC er det bedste penge i menneskehedens historie … Det er det knappeste med et fast udbud, mest bærbart og bedst opdelt … I det sidste årti havde BTC en gennemsnitlig årlig afkastning på 60%, mens guld i samme periode havde en afkastning på 2%.”

Peter Schiff var dog uenig med Mallers og betragtede ikke BTC som penge. Han sagde: “Jeg tror ikke, at BTC anses som penge. Penge skal være det mest markedsførbare gode og have værdi. Bitcoin har ingen værdi. Det bruges til handel og spekulation. Derudover bruges det ikke på den måde, som penge burde være, som guld.”

Schiff erkendte, at BTC i det sidste årti havde overgået alle andre aktiver og råvarer. Han bemærkede dog, at guld, især tokeniseret guld, var et bedre alternativ til BTC.

Ifølge Schiff kunne tokeniseret guld sendes hurtigere og billigere over hele verden end BTC og var et bedre alternativ til et digitalt valutasystem.

Mallers understregede imidlertid, at guld i modsætning til BTC i høj grad afhænger af centraliserede tredjeparter for at fuldføre transaktioner. Ifølge Mallers begrænsede dette skaleringen af guld i en global økonomi og førte til dets demonetisering, så det ikke kunne opfylde sin rolle som en ægte global reservevaluta.

Top  De 5 største fordele ved Mining-Coins og Bitcoin Minetrix

Han hævdede, at udbredelsen af BTC ville være langsommere, hvis guld var en stærk konkurrent og en verdensreserveværdi.

Derfor forudsagde han, at BTC stadig kunne nå 250.000 til 1 million dollars i de næste 12 til 18 måneder på grund af likviditetsindsprøjtningen (pengeinflation) og den suveræne teknologi bag BTC.

Schiff var dog skeptisk over for Mallers kursmål. Han bemærkede dog, at han ville acceptere sin forkerte holdning til BTC, hvis aktivet opnåede bred accept og blev en af verdens vigtigste reserveværdier.

Samtidig advarede han mod at foretage spekulative væddemål på BTC, da der var bedre aktiver med relativt lavere nedadgående risiko. Faktisk har han for nylig angivet, at guldinvestorer havde en gevinst på 140% sammenlignet med BTC-ETF’er efter de seneste markedsfald.

På lang sigt bemærkede Peter Brandt, at BTC havde et opadgående potentiale. Han henviste til det bullish mønster i BTC/GLD ratio-diagrammet, der kunne føre til en 123% stigning i BTC i forhold til guld.

På tidspunktet for skrivningen var BTC den tiende største aktiver efter markedsuden, med en markedskapitalisering på 1.000 milliarder dollars. I modsætning hertil toppede guld tabellen med næsten 17 billioner dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button