BitcoinKrypto News

Bitcoin-Wale horter milliarder i BTC: Hvordan påvirker det prisen og antallet af ejere?

Bitcoin-Wale akkumulerer stort antal BTC

En analyse af Bitcoin-distributionsudbuddet på Santiment har afsløret en bemærkelsesværdig akkumulationstendens blandt visse hvaler. I de seneste uger er der sket en stigning i beholdningen på 1.000-10.000 BTC-wallets, fra 24% til over 25%. Denne stigning begyndte omkring den 22. januar og fortsætter stadig. I løbet af de seneste ti dage har disse wallet-er akkumuleret omkring 100.000 BTC, svarende til omkring 5 milliarder dollars. Dette repræsenterer den mest markante tendens set i disse lommebøger i måneder. Bemærkelsesværdigt er, at denne kategori af wallet-er viste den højeste akkumulationstendens blandt andre hval-wallets. Denne akkumulation tyder på, at markedet forventer, at Bitcoin-prisen vil overstige sit nuværende niveau, hvilket indikerer en optimistisk stemning.

Analyse af det totale antal Bitcoin-ejere

En undersøgelse af det totale antal Bitcoin-ejere tyder på, at der i den seneste tid ikke har været nogen væsentlige bevægelser. Santiments indikator viser en let tilbagegang i antallet af ejere i de seneste uger. På tidspunktet for denne artikel var antallet af ejere cirka 52 millioner. Dette indikerer, at tilstrømningen af nye ejere har været begrænset, men eksisterende ejere har aktivt erhvervet yderligere BTC.

BTC opretholder nyt prisniveau

En analyse af Bitcoin’s daglige tidsrammediagram viser, at der i de seneste to dage ikke har været betydelige bevægelser. På trods af denne mangel på betydelige opadgående tendenser har BTC fortsat med at holde sin værdi omkring prisniveauet på 51.000 dollars. På tidspunktet for denne artikel blev BTC handlet til næsten 52.000 dollars, hvilket svarer til en stigning på mindre end 1%. Bemærkelsesværdigt indikerer alle indikatorer en stærk opadgående tendens.

Ved tidspunktet for skrivningen af denne artikel lå den Relative Strength Index (RSI) for Bitcoin over 80, hvilket angiver både en stærk opadgående tendens og en overkøbt tilstand. Mens en pris korrektion fra dette niveau er mulig, er der også mulighed for yderligere opadgående bevægelse. Derudover har Moving Average Convergence Divergence (MACD) overskredet niveauet på 2000, hvilket understreger styrken i den vedvarende bullish trend. Dette er første gang i måneder, at disse nøgletal har overskredet disse specifikke punkter.

Top  Forsvarsekspert: Bitcoin kan sikre USA mod cyberangreb

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button