BitcoinKrypto News

Bitcoin-Wale kaufen massiv ein: Hoffnung auf Kursanstieg bei Bitcoin

Bitcoin-Wale køber aggressivt ind

Bitcoin har oplevet en stigning på 4,5 procent inden for de seneste 24 timer og er tilbage over 57.500 dollars. Denne positive udvikling skyldes en generel opsving i både aktiemarkedet og kryptomarkedet efter en periode med massivt salg, samt nogle opmuntrende On-Chain data.

Den nuværende situation for Bitcoin ser konstruktiv ud på kort sigt. Mens Fear-and-Greed-indikatoren igen befinder sig i det neutrale område, kan investorer muligvis rette deres opmærksomhed mod det psykologiske prispunkt på 60.000 dollars inden længe. Dette comeback skyldes dog ikke kun psykologiske faktorer efter kapitulation, men også en indsats fra store investorer.

Analysten Ali Martinez beskriver i en ny artikel, at Bitcoin-Wale har købt over 30.000 BTC til en værdi af cirka 1,62 milliarder dollars de seneste 48 timer. Dette ses tydeligt gennem en markant stigning i Bitcoin-udstrømninger fra børserne samt et fald i mængden af BTC holdt på børserne. Dette reducerer forsyningen på børserne og antyder knaphed på udbudssiden. Det tyder på, at hvalerne flytter deres Bitcoins væk fra børserne for at opbevare dem i private tegnebøger.

Det faktum, at betydelige mængder Bitcoin overføres til Self-Custody-tegnebøger, tyder på, at disse investorer følger en langsigtet strategi med at holde deres Bitcoins. For dem, der ønsker at sælge på kort sigt, holder de deres BTC på børserne. I løbet af de sidste 30 dage er volumen i amerikanske spot-ETF’er også steget, hvilket indikerer en voksende interesse fra institutionelle investorer. BTC akkumuleres stadig af Bitcoin-ETF’er.

Selv under Bitcoin-krakket var der ingen tegn på betydelige salg. De seneste udviklinger kan stabilisere markedet, da nye hvaler fortsat akkumulerer Bitcoin, mens aktiviteterne med at sælge Bitcoin for de ældre hvaler er faldet markant. Generelt udviser store investorer tillid til en positiv Bitcoin-prognose for 2024.

Top  Hamas finansierer sig selv ved hjælp af krypto-donationer - US-politikere retter nu fokus på Binance og Tether's rolle i terrorismefinansiering

Krypto-Tip: PlayDoge eksploderer med over 6 mio. dollars

Når kryptomarkedet bliver mere optimistisk, øges investerernes villighed til at tage risici ofte, hvilket får dem til at investere mere i mindre coins. Et sådant projekt kunne være PlayDoge, der allerede har samlet over 6 millioner dollars i forsalg. Ifølge deres egne udsagn vil PlayDoge kombinere memes med gaming.

PlayDoge bringer konceptet med Tamagotchi-kæledyr, der var ekstremt populære i 1990’erne, ind i den moderne verden af blockchain-teknologi. Brugerne kan passe virtuelle Shiba Inu-kæledyr, samtidig med at de kan tjene kryptovalutaer. Den centrale $PLAY-token fungerer som in-game valuta. Tamagotchi-comebacket satser på en innovativ forbindelse mellem traditionel gaming og kryptomarkedet.

Spillet bruger det velkendte Play-to-Earn-princip: Spillere, der aktivt plejer deres digitale kæledyr og lykkes i mini-spil, belønnes med $PLAY-token. Denne struktur styrker ikke kun spillerens engagement, men fremmer også deres langsigtede tilknytning til P2E-spillet. Gennem yderligere gamificerings-elementer som leaderboard, hvor de mest succesrige spillere får ekstra belønninger, skal underholdning være overalt.

PlayDoge kombinerer på smart vis nostalgiske spilkoncepter med mulighederne inden for moderne Web3-teknologi. Desuden er projektets Smart Contract blevet grundigt gennemgået. $PLAY-token er i øjeblikket tilgængelig for 0,00526 dollars. Men allerede i dag står den næste prisstigning for døren.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button