BitcoinDogecoinKrypto News

Bitcoin-Wale kaufen trotz Krypto-Crash: Was bedeutet das für den Markt?

Bitcoin-Wale bauen Bestände aus trods market crash

Mit et kursstigning på omkring 10 procent i de sidste 24 timer oplever vi en tilbagevenden hos verdens mest værdifulde kryptocurrency. Ikke desto mindre summer kursfaldene på ugentlig basis på næsten 20 procent. Det er vigtigt og spændende at holde øje med adfærden hos Bitcoin-hvalerne. Fordi store investorer ikke kun har omfattende oplysninger, men også har den økonomiske vægt til at flytte markedet. Samtidig kan vi ud fra disse oplysninger se, hvordan det ‘Smart Money’ placerer sig i forhold til den seneste krypto-krak.

Ny On-Chain-data viser, at institutionelle investorer fortsatte med at akkumulere selv under det seneste krypto-krak. Endvidere noterer BlackRock-wallets en nettotilgang. Hvaler øger deres Bitcoin-beholdning, hvilket igen indikerer et spændende chance-risiko-forhold på mellemlang sigt.

Den fortsatte akkumulation af kryptovalutaer af hvaler trods et krypto-krak signalerer deres tillid til den langsigtede plan for BTC. Denne anti-cykliske strategi indikerer naturligvis, at de betragter markedet som undervurderet og spekulerer på en fremtidig genopretning. Markedet kan have overreageret negativt på det seneste. Hvaler satser på kommende positive udviklinger, der vil bringe liv i markedet. I 2024 er der med pengepolitisk pivot og potentiel politisk accept stadigvæk flere kursfremmere at se frem til.

Bedste Presale: Gaming-Coin PlayDoge eksploderer til 6 mio. $

I 2024 forbliver meme-coins og gaming-kryptovalutaer et varmt emne blandt investorer. Et aktuelt eksempel på dette er PlayDoge, et projekt på Binance Smart Chain, der allerede har indsamlet omkring 6 millioner amerikanske dollars i presalen. Denne sum afspejler den stigende interesse. For en presale afslører PlayDoge massiv efterspørgsel.

Top  Commerzbank bietet Firmenkunden Zugang zu Krypto-Assets: Erste Bank in Deutschland mit Kryptoverwahrlizenz

PlayDoge kombinerer i et nyt krypto-spil de nostalgiske elementer fra Tamagotchis med moderne Play-to-Earn-koncepter (P2E). Ideen har hurtigt fået fodfæste i krypto-samfundet. Konceptet spiller på den ikoniske nostalgi, som mange mennesker stadig forbinder med Tamagotchis fra 1990’erne. De populære legetøj kombineres nu med dynamikken på kryptomarkedet.

Spillet selv promoveres som en mobil P2E-oplevelse, hvor spillere kan pleje en virtuel kæledyr i stil med det velkendte Doge-meme. Her kan spillere tjene den native token, kaldet PLAY, ved at spille nostalgiske 2D-retro-minispil. Denne token er ikke kun nyttig inden for spillet, men kan også handles på kryptomarkedet, hvilket skaber ekstra incitamenter for spillere.

I centrum kombinerer PlayDoge således den følelsesmæssige forbindelse, som mange spillere opbygger til deres digitale kæledyr, med økonomiske belønninger. Spillere, der passer godt på deres kæledyr og er succesfulde i minispillene, belønnes med PLAY-token. Forsømmelse kan derimod føre til, at kæledyret forsvinder, og dermed også tabet af token-indtægterne. Ved hjælp af Web3-teknologi tilbyder PlayDoge hurtige og omkostningseffektive transaktioner. Desuden kan spillere stige på topplisterne og modtage eksklusive belønninger.

Med de hidtidige 6 millioner amerikanske dollars i presalen viser PlayDoge allerede, at ideen finder fodfæste i samfundet. I løbet af de næste 48 timer stiger prisen på PLAY-token næste gang.

Bemærk: Investering er spekulativ. Ved investering er din kapital i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retskredse, hvor den beskrevne handel eller de beskrevne investeringer er forbudt, og bør kun anvendes af personer og på lovmæssig tilladte måder. Din investering er måske ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller din bopælsstat. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside tilbydes gratis til dig, men vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button