BitcoinKrypto News

Bitcoin Wale køber dykke: Kursrally på vej?

Bitcoin Wale køber dippen: Er der en kursrally på vej?

I de seneste uger har der været en meget blandet stemning på kryptomarkedet. Bitcoin faldt kortvarigt under det kritiske niveau på 39.000 dollars, hvilket fik kortsigtede investorer (dem der har holdt BTC i mindre end 6 måneder) til at realisere tab.

En gruppe investorer blev imidlertid ikke påvirket af disse bevægelser og benyttede endda lejligheden til at købe mere. Især meget store BTC-entiteter, også kendt som hvaler, har været meget aktive.

Kryptoanalysten Ali har belyst denne udvikling på X og påpeget, at disse store investorer har benyttet den seneste prisjustering til at øge deres Bitcoin-porteføljer.

Ifølge hans analyse har omkring 67 nye wallets brudt igennem med over 1.000 BTC i de seneste to uger, hvilket svarer til en stigning på 4,5 procent i denne metrik.

Denne bevægelse fra hvalerne står i modsætning til den nuværende markedsstemning. På trods af prisvolatilitet og usikkerhed i hele kryptoområdet indikerer dette et optimistisk synspunkt fra disse store aktører. Kan den nuværende genopretning af Bitcoin-kursen starte en ny opgang?

Bitcoin viser sig at være modstandsdygtig

I skarp kontrast til sit seneste prisfald har Bitcoin vist sin modstandsdygtighed og er ved at komme sig.

Alene i den seneste uge har den største kryptovaluta oplevet en værdiforøgelse på over 10 procent på et tidspunkt. På nuværende tidspunkt viser ugentlige tal en stigning på +6,10 procent, hvilket placerer Bitcoin-kursen behageligt over det 40.000 dollars niveau.

Denne opadgående tendens afspejler sig også i handelsvolumen for kryptovalutaen. Således steg volumen på bare en dag fra under 15 milliarder dollars til over 24 milliarder dollars, hvilket tyder på en ny interesse fra investorerne og tillid til markedet.

Top  Bitcoin ETFs: Hype oder Wertsteigerung? Der Einfluss der Exchange Traded Funds auf den Bitcoin-Kurs

Hovedårsagen til den nye stigning i Bitcoin-kursen forventes at være det aftagende salgspres fra Grayscale. Ifølge Bloomberg-analytikeren James Sayffart skifter likviditeten gradvist til fordel for “nye” Bitcoin-ETF-udbydere som BlackRock og Fidelity.

Mens GBTC i dagene efter lanceringen af ETF havde det største volumen, der primært kom fra tilbagetrækninger, nærmer de andre ETF’er sig. Således var BlackRocks BTC-ETF (IBIT) på handelsdag 12 kun cirka 100 millioner dollars fra Grayscale BTC-ETF (GBTC).

Desuden bemærkede BitMEX Research, at GBTC for to dage siden – med 192 millioner dollars – oplevede den laveste daglige udstrømning siden lanceringsdagen.

De positive virkninger af denne udvikling på Bitcoin-prisen er tydelige. Da volumen fra IBIT primært kommer fra tilstrømninger, har det potentialet til at opveje det fra GBTC, der domineres af udstrømninger. Sammen med tilstrømningerne fra de andre udbydere opstår der en nettotilførsel af Bitcoin.

Er Bitcoin klar til en kursrally?

Tegnene er i øjeblikket ikke dårlige. Hvalerne viser sig at være bullish, salgspres fra GBTC aftager markant, og tilstrømningerne til de andre BTC-ETF’er forbliver på et højt niveau.

Derudover positionerede mange tradere sig kort, da de forventede yderligere salg, da BTC-kursen faldt. Med stigningen over 42.000 dollars blev flere af disse positioner allerede likvideret, og flere er lige på randen til det. Glassnode Co-Founder Jan Happel og Yann Allemann, også kendt som Negentropic, analyserede begivenhederne i et opslag:

“Ausblick: Bullisches Momentum könnte die Auflösung von Short-Positionen im Wert von 1 Mrd. $ auslösen, was den Markt nach oben treiben könnte.”

Hvis tilstrømningerne til Bitcoin forbliver stabile, kan den næste række af rally sandsynligvis ikke vente sig længe.

Top  Sam Bankman-Frieds FTX-Fall: Forældre kæmper mod retssag efter hans forurettelse

Drag fordel af muligheden ved at placere dig selv i overensstemmelse hermed. På vores foretrukne børs Bitvavo kan du investere sikkert i Bitcoin. Muligheden for en automatiseret spareplan gør det særligt nemt og stressfrit.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button