BitcoinKrypto News

Bitcoin-Wallet nach fast 11 Jahren wieder aktiviert – Was steckt dahinter?

I et bemærkelsesværdigt opdatering, som blev delt af Whale Alert gennem deres X-platform, der er kendt for at overvåge betydelige aktiviteter inden for kryptokurrency, blev en Bitcoin-wallet pludselig genaktiveret i dag efter at have været inaktiv i næsten 11 år.

Genaktiveringen af denne wallet, som har ligget inaktiv i præcis 10,8 år, har vakt stor opmærksomhed, da den indeholder 43 BTC. Med tanke på den svingende værdi af Bitcoin i 2014, som lå mellem 300 og 1.000 dollars, indikerer en gennemsnitspris på 500 dollars, at disse 43 bitcoins engang havde en værdi på cirka 21.500 dollars.

I dag er værdien af disse mønter steget til cirka 2.545.638 dollars, hvilket svarer til en astronomisk vækst på 11.738 %.

Genopdukningen af denne wallet har udløst en række reaktioner i kryptofællesskabet, hvor nogle spekulerer i, at ejeren af wallet’en måske har formået at gendanne seed-frasen og dermed få adgang til denne betydelige mængde digital rigdom.

Den velkendte forfatter af “Rich Dad Poor Dad”, Robert Kiyosaki, henvendte sig for nylig til sine tilhængere på X og delte sine indsigter om betydningen af Bitcoin i dag. Han fremhævede den triste situation, som pensionister i “Boomer”-generationen står overfor, idet de er nødt til at vende tilbage til arbejdsmarkedet for at få enderne til at mødes.

Ifølge Kiyosaki har inflationen i høj grad påvirket pensionsopsparingen gennem 401K-programmet og har tvunget mange til at opgive pensionen. Han berettede om, hvordan Federal Reserves pengeprintning gavner de velstående og skærper den økonomiske ulighed, samtidig med at inflationen stiger og påvirker vitale områder som fødevarer, brændstof og underholdning.

I løbet af weekenden delte Kiyosaki sine synspunkter om den igangværende debat om fordelene ved investering i guld og Bitcoin. Da han tidligere har talt positivt om begge dele, forbliver han upartisk og understreger vigtigheden af at diversificere investeringerne mellem disse aktiver.

Top  Vitalik Buterin foreslår lavere indskudsgrense for Ethereum-staking

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button