BitcoinKrypto News

Bitcoin-Whitepaperet vender tilbage til Bitcoin.org efter retssag mod Craig Wright

Bitcoin White Paper vender tilbage til Bitcoin.org

Hennadii Stepanov, som er administrator hos Bitcoin.org, har annonceret, at Bitcoin White Paper er vendt tilbage til hjemmesiden efter en periode, hvor adgangen til dokumentet var begrænset for britiske brugere af juridiske årsager.

Tidligere var adgangen til White Paper på Bitcoin.org blevet begrænset i Storbritannien af retlige årsager. I stedet for White Paper var der et citat af Satoshi Nakamoto på siden, der understregede vigtigheden af at sprede information, som er svær at undertrykke.

Craig Wright vinder retssag om ophavsret mod Cobra

I 2021 vandt Craig Wright en retssag om ophavsret mod Cobra, den anonyme gruppe bag Bitcoin.org. Dette førte til, at PDF-versionen af White Paper blev fjernet, og Cobra blev pålagt at betale £35.000 (40.100 $) i advokatomkostninger. Wright havde allerede i 2019 registreret ophavsretten til Bitcoin White Paper i USA. I 2023 fortsatte Wright med at indgive retssager mod 13 Bitcoin Core-udviklere og flere virksomheder, hvor han hævdede ophavsretsbrud i forbindelse med White Paper, dets filformat og de databaserettigheder, der er knyttet til Bitcoin-blockchainen.

Den urheberretlige sejr for Wright har mistet betydning på grund af hans diskrediterede påstand om at være Satoshi Nakamoto. Derudover har et britisk retssystem frosset Craig Wrights aktiver for at sikre, at han ikke undgår at betale domstolsomkostninger.

Nakamoto kunne være en kollektiv enhed

En nylig undersøgelse peger på muligheden for, at Satoshi Nakamoto faktisk kan være en kollektiv enhed. Brugen af “vi” og “jeg” i Bitcoin White Paper antyder, at der kunne være et team, der arbejder under et enkelt pseudonym. Desuden viser en sproglig analyse af Nakamotos tekster, at der kan være involveret flere personer i forfatterskabet. Nakamotos skriftlige stil varierer mellem forskellige fora og e-mails, hvilket indikerer, at der muligvis er flere personer involveret i forfatterskabet.

Top  Gleen sikrer $4,9 millioner i finansiering til udvikling af chatbot-tjeneste

Da Bitcoin White Paper nu er under en MIT Open Source-licens, kan enhver bruge koden til ethvert formål og ændre den efter behov.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button