BitcoinKrypto News

Bitcoin: Wird die Korrektur weitergehen oder hat der aktuelle Dip seinen Boden gefunden?

Bitcoin oplever markant korrektion efter FTX-debakel

Bitcoin har i de seneste dage oplevet en betydelig korrektion, som ikke er set siden FTX-debaklet. Inden for 24 timer faldt den førende kryptovaluta med 8,44 procent. Med en nuværende værdi er Bitcoin 16 procent væk fra sit all-time high på 73.750 dollars. Markedsværdien ligger på 1,2 billioner dollars, hvilket placerer BTC på en 10. plads blandt verdens største aktiver. Mange ser allerede attraktive indgangspriser i den aktuelle nedgang.

Er Bitcoin på vej til yderligere korrektion?

Spørgsmålet er nu, om Bitcoin vil fortsætte med at korrigere nedad eller om den nuværende nedtur allerede har fundet sin bund.

Indikatorer peger på en mulig afkøling af markedet

Data fra CryptoQuant viser tegn på en vedvarende afkøling af markedet. Virksomheden analyserer forskellige faser i Bull-Bear Market Cycle Indicator for Bitcoin. Værdier over 0 indikerer en bull-cyklus, mens værdier under 0 peger på en bjørnetendens.

Bull-Bear Market Cycle Indicator har siden den 22. januar 2023 stået på bull-cyklus, men siden begyndelsen af marts 2024 har værdien været markant højere, hvilket signalerer en såkaldt “overopvarmet bull-cyklus”. Ved den seneste opdatering er indikatoren faldet fra “overopvarmet” til “bull-cyklus”, hvilket antyder, at korrektionen kommer på det rette tidspunkt for at køle markedet ned.

Mulighed for yderligere korrektion

Det er ikke usædvanligt, at indikatoren også falder til værdier under 0 i en bull-marked. Med den nuværende værdi på 0,64 er der stadig plads til yderligere nedgang, hvilket kan betyde, at Bitcoin fortsætter med at korrigere.

Top  Internationalt reguleringsfællesskab støtter SEC i retssag mod Coinbase

Konklusion

Bitcoin Bull-Bear Market Cycle Indicator er blot en af mange indikatorer, der kan hjælpe med at navigere det komplekse farvand på kryptomarkedet. I vores nye BTC-ECHO Bitcoin Report kan du finde flere informationskilder og indsigt i markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button