BitcoinKrypto News

Bitcoin’s 52-Week MA på All-Time High – Nyt All-Time High forventes i august

Bitcoin’s 52-Wochen-MA

Etoro “Elite Popular Investor” Steven Budgen er optimistisk med hensyn til Bitcoin’s fremtidige prisudvikling. På nuværende tidspunkt ligger den højeste værdi af kryptovalutaen på $73.750,07, nået den 14. marts i år. Efter halveringen den 20. april i år nåede prisen på Bitcoin ikke samme højde igen. Dog viser diagrammet, at den flydende 52-ugers gennemsnitlige linje allerede har nået sit højdepunkt. Budgen mener, at de tekniske indikatorer peger på den anden fase af BTC-bullmarkedet i den nye cyklus. Denne spådom er baseret på den historiske prisaktion af den digitale valuta.

Prognoser for Bitcoin

Analysatorer bruger typisk den tekniske indikator MA til at bestemme prisretningen for en aktivklasse. Statistikken viser ændringen i en datasæries gennemsnit over en bestemt periode. Budgen forudså kækt, at Bitcoin har en “god chance” for at bryde sit all-time high inden august. Dette ville være tidligere end ekspertprognoserne for september og oktober. I mellemtiden rapporterede Budgen, at juni var en vanskelig måned for kryptovalutaer på grund af massivt salgstryk fra Sachsens regerings wallet-adresse og tilbagebetalingen af Mt. Gox, hvilket skabte en negativ stemning på markedet.
SUI Blockchain med stort potentiale

På nuværende tidspunkt, den 18. juli, bliver Budgen kopieret af 824 handlende og har 13.600 følgere i sit eToro-portfolio. Budgen tror på SUI-blockchain og har gradvist øget sin SUI-position i de seneste måneder. Selvom han ikke tror, det vil være som med Solana (SOL) i den sidste cyklus, har han “stor overbevisning” om, hvordan SUI-teamet fortsætter med at opbygge sit økosystem. Budgen bemærkede, at SUI’s pris blev drevet ned af frigørelsesbegivenheder fra venturekapitalister (VC’er) i forbindelse med tilbagegangen i Bitcoin og kryptoværdierne på det seneste. Ikke desto mindre så han det favorable tidspunkt som en mulighed for at opbygge en større position i den digitale valuta gennem Dollar Cost Averaging. SUI er faldet med 3% inden for de seneste 24 timer og handles til $0,084.

Top  Bitcoin: Wie Sie in Deutschland in die digitale Zukunft des Finanzwesens investieren können

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button