BitcoinKrypto News

Bitcoin’s Aufwärtstrend setzt sich fort: Neue Rekorde in Sicht.

Med Bitcoin, den ældste og mest kendte kryptovaluta, der har nået en værdi på over 57.000 dollar, fortsætter dens opadgående trend med at imponere markedet. Den seneste rapport fra “Der Standard” indikerer, at dette niveau ikke er blevet nået siden slutningen af 2021. Selvom den stadig er omkring 20 procent væk fra sit all-time high på omkring 69.000 dollar, kan nye rekordniveauer hurtigt blive nået, med tanke på hastigheden af den seneste rally.

MicroStrategy køber massiv mængde Bitcoin

En væsentlig faktor bag den seneste prisstigning på mere end ti procent på bare to dage er det store køb af Bitcoin foretaget af virksomheden MicroStrategy. Ifølge CNBC købte virksomheden for nylig omkring 3000 Bitcoins til en værdi af 155 millioner dollar. MicroStrategy, med base i Virginia, er i øjeblikket den største børsnoterede ejer af Bitcoin, med en samlet beholdning på cirka 10,5 milliarder dollar.

Stigende interesse for Bitcoin efter godkendelse af amerikansk fond

Den fortsatte Bitcoin-rally skyldes også en stærk interesse fra investorer, der er opstået efter godkendelsen af nye fonde i USA tidligere på året. Disse såkaldte Spot-ETF’er giver investorer mulighed for at investere i Bitcoin uden direkte at skulle erhverve kryptovalutaen. JPMorgan, en amerikansk bank, fastslår, ifølge rapporten fra “Der Standard”, at den høje efterspørgsel fra detailinvestorer også bidrager til den nuværende prisfest.

Forventninger til Bitcoin’s “Halving” i april

I april står det næste såkaldte “Halving” på programmet, hvilket forventes at give yderligere positivitet til Bitcoin blandt investorerne. Under denne proces reduceres belønningen, som Bitcoin-minerne modtager for at verificere kryptotransaktioner. Dette fører til en langsommere vækst i udbuddet af Bitcoin, hvilket historisk set har resulteret i stigende priser.

Top  Revolutionen inden for KI-gestuert Handel: AlgosOne og krypto-HFT

Årets vækst for Bitcoin og Ether

Siden begyndelsen af året er værdien af Bitcoin steget med omkring en tredjedel. Samtidig har markedsværdien af alle cirka 12.800 digitale aktiver oplevet en betydelig stigning og er i øjeblikket på omkring 2,2 billioner dollar ifølge Coingecko. Ether, den anden største kryptovaluta efter markedsværdi, har procentvis oplevet en stærkere stigning siden årets start og handles i øjeblikket til 3200 dollar, hvilket er det højeste niveau siden april 2022.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button