BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Bitcoin’s DeFi and NFT Ecosystem Continues to Grow: How to Dive In

DeFi og NFTs på Bitcoin blockchain

Das Decentralized Finance (DeFi) og Non-fungible Token (NFTs) økosystem omkring Bitcoin har oplevet en betydelig vækst i de seneste måneder. Ifølge DefiLlama er der nu over 1,07 milliarder dollars i DeFi-applikationer, der direkte bygger på den ældste og største blockchain på krypto markedet. Denne vækst skyldes især succesen af Bitcoin Ordinals (NFTs på Bitcoin), som har vist, at der er en stigende interesse for at gøre tokens handelbare direkte på Bitcoin blockchain. Efter CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club og Pudgy Penguins fra Ethereum, er Bitcoin “NodeMonkes” nu den fjerdestørste NFT-kollektion på hele krypto markedet, med en samlet markeds kapitalisering på næsten 200 millioner dollars.

Med den nyligt introducerede Runes-Token-standard på Bitcoin Halvings dag har BTC blockchain oplevet endnu en transformation. Det er nu muligt takket være Runes på Bitcoin at handle Altcoins sammen med NFTs endnu nemmere direkte på Bitcoin blockchain. Mange forventer, at sektoren for Runes vil fortsætte med at vokse i de kommende år. Men hvordan kan man selv blive en del af dette økosystem, og hvordan kan Ordinals, BRC-20 tokens og Runes handles på Bitcoin blockchain?

For at dykke ned i DeFi verdenen på Bitcoin, har du først brug for en kompatibel Bitcoin wallet. Xverse Wallet er en af mange muligheder, som gør det relativt nemt at komme i gang med DeFi verdenen på Bitcoin. Walleten er specielt designet til at interagere med Ordinals, BRC-20 tokens og den nye Runes-token standard.

Skridt 1: Wallet-download og opsætning

Start med at downloade Xverse Wallet fra den officielle hjemmeside og installere den på din enhed. Den er tilgængelig både for Android og iOS enheder og kan også installeres som en udvidelse til Chrome-browseren. Hvis du ikke har en wallet endnu, opret en ny. Hvis du allerede har en wallet, kan du gendanne den ved at indtaste din Seed Phrase eller tilslutte din hardware wallet direkte til Xverse. For optimal sikkerhed anbefales det dog at oprette en ny Xverse Wallet og først indbetale en lille mængde bitcoins, som du kan eksperimentere med i Bitcoin DeFi-økosystemet.

Top  Opdater din app for at fortsætte med at læse gratis nyheder, analyser og reportager

Skridt 2: Sæt sikkerheden af walleten

Efter installationen er det afgørende at sikre din wallet. Xverse Wallet genererer en Seed Phrase, som du skal opbevare sikkert. Denne frase er nøglen til dine aktiver og vil være nødvendig, hvis du skal gendanne adgangen til din wallet, hvis du skulle miste den.

Skridt 3: Fyld Xverse Wallet med Bitcoin

For at kunne interagere med DeFi applikationer skal du først overføre BTC til din wallet. Brug “Modtag”-funktionen i walleten til at generere en indbetalingsadresse og overføre den ønskede mængde BTC.

Skridt 4: Brug DeFi-apps på Bitcoin

Efter du har oprettet din Xverse wallet, har du adgang til et bredt udvalg af applikationer i Bitcoin-økosystemet. Walleten fungerer som din centrale hub, hvor du kan bruge både NFTs og decentrale applikationer på Bitcoin blockchain.

  1. Brug af browser-tab: Åben Xverse Wallet og naviger til browserfanen. Her kan du problemfrit navigere til forskellige decentrale applikationer, der opererer på Bitcoin-blockchainen.
  2. Udforsk applikationer: I brugergrænsefladen på Xverse Wallet finder du adgang til en række Bitcoin-applikationer. Disse inkluderer NFT-markedspladser, DeFi-protokoller, GameFi-applikationer og meget mere. Hver af disse applikationer udvider funktionaliteten af Bitcoin og giver dig nye muligheder for at bruge og investere dine kryptovalutaer.

Skridt 5: Handle Ordinals, BRC-20s og Runes

Efter at have gjort dig bekendt med navigering og grundlæggende funktioner i Xverse Wallet, kan du begynde aktivt at handle med digitale aktiver som Ordinals, BRC-20s og Runes.

Handle Ordinals og Runes:

  • Brug platforme som MagicEden: Gennem browserfunktionen i Xverse Wallet kan du direkte få adgang til NFT-markedspladser som MagicEden, hvor du kan handle med Ordinals og Runes.
Top  DAX nærmer sig nedadgående trend efter rekordhøjde - hvad sker der på børsen?

Handle BRC-20s:

  • Brug DEX som UniSat: Til handel med BRC-20 tokens tilbyder Xverse Wallet en direkte forbindelse til passende decentrale børser. Platforme som UniSat giver dig mulighed for at købe, sælge og bytte BRC-20s.

Konklusion

DeFi-økosystemet på Bitcoin er stadig i sin spæde start i forhold til blockchain-netværk som Ethereum eller Solana. Bitcoin blev oprindeligt aldrig udviklet til at huse sådanne DeFi-applikationer, og derfor er anvendelsesmulighederne på BTC begrænsede, og infrastrukturen til DeFi er mindre udviklet. Investeringer i nyartede tokens som Ordinals, BRC-20s og Runes indebærer derfor i øjeblikket en meget høj risiko. Den langsigtede nytte og værdi af disse tokens er stadig uvist, og det er endnu uvist, hvordan de vil etablere sig i løbet af årene i BTC-økosystemet. Trods disse usikkerheder kan en tidlig indtræden i dette stadig hurtigt voksende økosystem på lang sigt være en god investering, da det forventes, at BTC-DeFi-økosystemet vil fortsætte med at vokse i de kommende år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button