FinanzenKrypto News

BitGo planlægger ekspansion og strategiske opkøb

Expansion und strategische Akquisitionen geplant

Mike Belshe, CEO von BitGo, er begejstret for den stigende efterspørgsel efter regulerede opbevaringsløsninger både i USA og globalt. Virksomhedens mål er at imødekomme denne efterspørgsel og muliggøre en sikker deltagelse i det digitale aktivøkosystem. BitGo har til hensigt at offentliggøre flere detaljer om de planlagte erhvervelser i fremtiden.

Ein vertrauenswürdiger Marktführer für Verwahrungs- und Infrastrukturlösungen

BitGo blev introduceret i 2013 og var en af pionererne i branchen, der tilbød en Bitcoin-wallet med flere signaturer. Siden da har virksomheden udviklet sikkerheds-, opbevarings- og likviditetsløsninger til mere end 1.500 institutionelle kunder i over 50 lande. Derudover behandler BitGo omkring 20% af alle On-Chain Bitcoin-transaktioner efter værdi.

Erweiterung des Angebots und namhafte Kunden

I de senere år har BitGo udvidet sit serviceudbud med BitGo Trust Company, en kvalificeret opbevarer specifikt til digitale aktiver, samt BitGo Prime, en prime brokerage service. I 2021 etablerede virksomheden også BitGo New York Trust. For at imødekomme deres kunders skiftende behov har BitGo introduceret Staking, DeFi, NFT- og Web3-tjenester på institutionelt niveau.

BitGo har især Nike som kunde, hvor de leverer deres Wallet-as-a-Service-løsning til dette verdenskendte brand. Finanstjenesteselskabet Swan Bitcoin og Web3-projektet Mysten stoler også på BitGo som kvalificeret opbevarer for at beskytte deres kunders aktiver. Desuden blev BitGo valgt som depotbank for kreditorerne i den insolvente krypto-børs FTX.

Kontinuierliches Wachstum med Finanzierung der Serie C

Med succesfuld afslutning af deres serie C-finansieringsrunde har BitGo indtil videre indsamlet i alt 169 millioner dollars. Den tidligere serie B-finansieringsrunde i 2018 indbragte 57,5 millioner dollars og blev ledet af Goldman Sachs og Galaxy Digital.

Top  Bank von Spanien wählt Partner für Tests der digitalen Währung der Zentralbank aus: Was bedeutet das für die Zukunft des Finanzwesens?

BitGos seneste finansieringsrunde styrker ikke kun virksomhedens position som en betroet markedsleder inden for opbevarings- og infrastruktursektoren, men gør det også muligt at udvide deres tilbud og imødekomme den stigende efterspørgsel efter regulerede opbevaringsløsninger over hele verden.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button