EthereumKrypto News

BitMEX Mitbegründer: Künstliche Intelligenz könnte den Preis von Ethereum um 1.556% steigern

Arthur Hayes: KI kan forøge Ethereum-prisen med over 1500%

Arthur Hayes, medstifter af BitMEX, har udtrykt optimisme omkring potentialet for kunstig intelligens (KI) til at markant øge prisen på Ethereum (ETH).

I en nylig blogpost skitserede Hayes et scenarie, hvor KI-applikationer ville oprette decentraliserede autonome organisationer (DAOs) til at udføre smarte kontrakter. Han mener, at Ethereum er den mest velegnede platform til et sådant scenarie, da den er bredt udbredt som en decentral virtuel maskine.

Hayes forventer, at tokens udstedt af KI-styrede DAOs ville blive handlet på decentraliserede børser (DEXs), især dem der bygger på Ethereum.

Han påpeger, at DEXs er velegnede til handel med forskellige typer tokens, herunder aktie-, gælds-, service- og ejerandelstokens.

Da DAOs har en højere økonomisk værdi end traditionelle virksomheder, vil DEXs sandsynligvis opleve øget handelsaktivitet.


Hayes fremsiger, at denne stigning i handelsvolumen på Ethereum-baserede DEXs kan drive Ethereum-prisen fra dens nuværende værdi på $1.875 til $31.063, hvilket svarer til en bemærkelsesværdig stigning på 1.556%.

Hayes spekulerer på, at Ethereum inden for cirka fem år kan nå en femcifret pris. Han anerkender, at denne skønsmæssige vurdering er rettet mod fremtiden og har til formål at drage fordel af den ændrede fortælling om Ethereum’s fremtidige udsigter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  EIP-4844: Ethereum Cancun Upgrade - Proto-Sharding senker gasgebyrer og øger netværkets skalerbarhed

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button