Krypto News

BitTorrentToken (BTT): Mere effektivitet ved fildele?

BitTorrent: Effektivt filesharing gennem blockchain-teknologi

BitTorrent er en af ​​de ældste spillere på internettet, der har overlevet Dotcom-boblen og etableret sig som en fast del af filesharing-verdenen. Hvad der sætter dem fra hinanden er deres unikke tilgang til filoverførsel, idet de bruger et decentraliseret netværk i stedet for et centralt netværk. Det er derfor forventeligt, at de har set mod blockchain-teknologien for at optimere deres drift.

BitTorrent blev grundlagt i 2001 og blev overtaget af TRON i 2018. I 2019 blev BitTorrent Token (BTT) introduceret gennem en Initial Coin Offering (ICO). Projektets team udstedte 990 milliarder BTT, hvor 6% af dem blev solgt under ICO’en. ICO’en var en stor succes, da de solgte 59,8 milliarder token til en værdi af 7,2 millioner dollars på kort tid. Siden da har teamet månedligt fordelt nye token via Airdrop.

BTT er en TRC-10-token, der er baseret på TRON-blockchainen, hvilket gør den til en Second-Layer-token. Formålet med BTT er at gøre filudveksling mere effektiv ved hjælp af tokenet og etablere og udvide den globale filesharing-økonomi.

En interessant funktion på platformen er BitTorrent Speed, hvor brugerne har mulighed for at belønne hinanden ved hjælp af tokenet. Ved at tilbyde token til andre brugere får man hurtigere op- og downloadhastigheder. Funktionen automatiserer overførslen af token til andre brugere for at optimere hastigheden. Hvis man deler sine egne torrents, kan man også tjene token som belønning.

BitTorrents beslutning om at implementere blockchain-teknologi og bruge BTT som et incitament til hurtigere filesharing viser deres engagement i at forbedre brugeroplevelsen og styrke deres position som en af ​​de førende aktører inden for filoverførsel.

Top  Kursfald for Bitcoin: Grayscale Bitcoin Trust sendte 600 millioner US-dollar ud af markedet

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button