BitcoinDogecoinKrypto News

BKA verkauft Bitcoin im Wert von 195 Millionen Dollar

BKA sælger Bitcoin for millioner af dollars

Krypto markedet oplever turbulente tider, hvor nogle investorer som Michael Saylor fortsætter med at pumpe hundredvis af millioner dollars ind i markedet og købe Bitcoin i stor skala, mens andre valgør sig af med deres Bitcoin da de allerede har opnået betydelige gevinster og tvivler på, hvor langt prisen kan stige. I Tyskland er regeringen, omend på tvungen vis, blevet en stor “Krypto-hval”. Selvom regeringen ikke har købt nogen mønter, blev Bitcoin imidlertid beslaglagt fra operatøren af den kendte ulovlige streaming hjemmeside “movie2k.to”. Salget af mønterne, som allerede er begyndt, forventes at trække ud i lang tid.

Bitcoin solgt for 195 millioner dollars

Det er utrolige beløb, der er involveret i sagen om den tidligere streaming hjemmeside “movie2k”. Ikke på grund af hvor meget operatøren har tjent på det, men fordi værdien af Bitcoin er steget så meget siden da. 50.000 Bitcoin skulle være blevet beslaglagt på det tidspunkt. Hjemmesiden blev taget offline allerede i 2013. På det tidspunkt var Bitcoin naturligvis langt mindre værd. 50.000 Bitcoin har i dag en værdi på omkring 3,2 milliarder dollars. Indtil videre er der solgt Bitcoin for en værdi af 195 millioner dollars.

Konsekvenser for kursen er usikre

Det er svært at sige, hvor meget salget af alle Bitcoin vil påvirke kursen på den største kryptocurrency. Hvis der kun foretages overskuelige transaktioner på et par millioner dollars om dagen, kan salget passere ubemærket hen. Hvis der derimod sælges en større del på én gang, kan det have en negativ effekt på kursen. Dage, hvor ETF-udstedere har købt Bitcoin for næsten en milliard dollars, har været dage, hvor kursen er steget markant. Det tyske kriminalpoliti besidder imidlertid mere end tre gange så meget Bitcoin og kan således potentielt have indflydelse på markedet.

Top  Bitcoin, Microstrategy, AMD, Amazon, PayPal og Eli Lilly: Hvad skal investorer holde øje med i dagens handel?

Stadig euforisk stemning

Selvom kryptomarkedet er kommet under pres i de seneste uger, og Bitcoin-kursen nu nærmer sig næsten 10.000 dollars under sit all-time high, er euforien på markedet tydelig. Alle venter på en stor stigning, der skulle være større end nogen tidligere, da spot-Bitcoin ETF’er forventes at pumpe flere milliarder dollars ind i markedet, og Bitcoin Halving netop har fundet sted, hvilket hidtil altid har ført til stigende kurser.

PlayDoge nærmer sig 5 millioner dollars

PlayDoge ($PLAY) er en ny Meme Coin, som endnu ikke handles på kryptobørserne, men alligevel nærmer sig værdien af 5 millioner dollars. At en ny mønt før listen på børserne genererer så meget efterspørgsel, indikerer at der kan komme en kurs eksplosion hurtigt. Dette kan skyldes, at $PLAY leverer en blanding af Meme og Play to Earn Coin, da udviklerne arbejder på et spil, hvor Dogecoin (DOGE) omdannes til en Tamagotchi, og spillere kan tjene $PLAY-token ved at tage sig af den.

Investering er spekulativt. Dine penge er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retskredse, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun anvendes af personer og på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis tilgængelig for dig, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button