BitcoinKrypto News

BlackRock har købt 120.000 Bitcoin for over 6,2 milliarder dollars

BlackRock køber massiv mængde Bitcoin

Det er blevet afsløret, at BlackRock, verdens største formueforvalter, har investeret over 120.000 Bitcoin, svarende til omkring 6,2 milliarder US dollars, på blot en måned. Dette gør dem til den sjette største indehaver af Bitcoin i verden. Den pågældende investering er sket i kølvandet på USAs finansmyndighed, som har godkendt 11 Bitcoin-Spot-ETF’er siden den 11. januar i år.

En imponerende indkøbstempo

BlackRock køber i gennemsnit 3.100 Bitcoin om dagen til en værdi af omkring 170 millioner dollars. Dette enorme indkøbshastighed har gjort det muligt for dem at overhale MicroStrategy, som i øjeblikket indehaver 190.000 BTC, næste måned. Ved at opretholde dette tempo, kan BlackRock blive den største Bitcoin-indehaver i verden omkring fire måneder fra nu.

En betydelig aktør på kryptomarkedet

BlackRocks massive investering i Bitcoin er et stærkt signal om kryptovalutaens tiltagende betydning som en aktivklasse. Deres indtog på markedet kan være med til at motivere andre institutionelle investorer til at kigge nærmere på kryptovaluta og potentielt følge trop. Det vil være interessant at se, hvordan denne udvikling vil påvirke kryptomarkedet på lang sigt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Ethereum kæmper bagud i forhold til Bitcoin og Solana: Hvad er årsagen, og hvad er vejen frem?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button