FinanzenKrypto News

BlackRock iShares Bitcoin Trust fjernes fra DTCC-listen: Markedets reaktion og regulatorisk usikkerhed.

Der iShares Bitcoin Trust (IBTC) fra BlackRock optrådte på den eftertragtede liste fra Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) – kun for at forsvinde fra listen igen dagen efter.

Dette begivenhed skabte røre på kryptomarkedet og understregede, at accepten af kryptofinansielle instrumenter er på usikkert grundlag.

BlackRock iShares Bitcoin Trust fjernet fra DTCC-listen

Da IBTC fra BlackRock blev optaget på DTCC-listen, var der stor forventning og begejstring i kryptosamfundet. Optagelsen på listen syntes at antyde, at de amerikanske føderale myndigheder måske er ved at varme op for ideen om en Bitcoin-ETF – en holdning der deles af talrige markedseksperter.

DTCC er kendt for deres strenge post-handels-klarering, afvikling, opbevaring og informationsydelser, og institutionens anerkendelse i finanssektoren bærer stor vægt. Denne notering ville derfor være et stort skridt mod fusionen af ​​kryptoverdenen med den traditionelle finansverden. Som følge heraf steg Bitcoin-kursen til 35.000 dollars, da spekulationerne tog til.

Dog varede euforien kun kort, da IBTC blev fjernet fra DTCC-listen dagen efter.

BTC-kurs på rutsjebanetur

Den kendt volatile kryptomarked reagerede med en blanding af skuffelse og bekymring. Bitcoin-prisen faldt med 5,45 procent og nåede et dagligt lavpunkt på 33.240 dollars. Derfor advarede teknisk analytiker Nebraskan Gooner om, at salgspresset kunne tiltage, og Bitcoin-kursen kunne vende tilbage til støtten mellem 32.700 og 33.000 dollars.

Bitcoin Kurs Chart

Dette begivenhedsrige rutsjebanetur klargjorde den regulatoriske usikkerhed, der stadig følger kryptomarkedet. Da delistningen fremkaldte skepsis blandt konservative investorer, opstod der en debat om reguleringsmyndighedernes villighed til at acceptere kryptobaserede finansielle instrumenter.

Top  Bitcoin's Zukunft: Prognosen für einen möglichen Preisanstieg von bis zu 150.000 USD und potenzielle Herausforderungen

Mens de nøjagtige virkninger på markedet stadig udfolder sig, efterlader episoden en bitter eftersmag hos handlende. Handelsdata viser, at næsten 80 millioner dollars blev likvideret som følge af delistningen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button