Krypto News

BlackRock iShares Bitcoin Trust fjernet fra DTCC-listen efter kun én dag – regulatorisk usikkerhed på kryptomarkedet styrker skepsis.

BlackRock iShares Bitcoin Trust fra DTCC-listen blev trukket tilbage

Da BlackRock’s IBTC (iShares Bitcoin Trust) dukkede op på DTCC-listen, skabte det stor glæde og spænding i kryptofællesskabet. Optagelsen på listen antydede stærkt, at de amerikanske føderale myndigheder kunne være ved at varme op over for ideen om en Bitcoin ETF – en mening delt af mange markedseksperter.

DTCC, kendt for sine strenge clearance-, afviklings-, opbevarings- og informationsydelser, er en respekteret institution, og dens godkendelse har stor vægt inden for finanssektoren. Denne notering ville derfor være et stort skridt mod fusionen af kryptoverdenen og den traditionelle finansielle verden. Som følge heraf steg Bitcoin-kursen til $35.000, da spekulationerne intensiveredes.

Desværre varede euforien kun kort, da IBTC blev fjernet fra DTCC’s liste dagen efter. Dette resulterede i en blanding af skuffelse og bekymring på den volatile kryptomarked. Bitcoin-prisen faldt med 5,45 procent og nåede en dagslav på $33.240. Som følge heraf advarede teknisk analytiker Nebraskan Gooner om, at salgspresset kunne øges, og Bitcoin-kursen kunne vende tilbage til støtteniveauet mellem $32.700 og $33.000.

Denne begivenhedsrige berg-og-dalbane understreger den regulatoriske usikkerhed, der stadig omgiver kryptomarkedet. Da fjernelsen af IBTC skabte skepsis blandt konservative investorer, opstod der en debat om tilsynsmyndighedernes villighed til kryptobaserede finansielle instrumenter.

Mens de specifikke konsekvenser for markedet endnu udfoldes, efterlader denne hændelse en bitter eftersmag hos forhandlere. Handelsdata viser, at næsten $80 millioner blev likvideret som følge af fjernelsen.

Følg os for mere information om krypto på:

Twitter eller join vores gruppe på Telegram.

Haftungsausschluss

I overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at levere nøjagtige og aktuelle oplysninger. Det anbefales dog, at læserne selv kontrollerer fakta og søger professionel rådgivning, før de træffer beslutninger baseret på indholdet.

Top  Bitrefill ermöglicht es Krypto-Nutzern in 140 Ländern eSIMs mit Bitcoin und Ether zu kaufen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button