BitcoinKrypto News

BlackRock kauft für seinen Bitcoin-ETF ein – Kursrallye erwartet

BlackRock’s indtog på Bitcoin-markedet

Kursen på Bitcoins oplever en lille korrektion i disse dage, hvilket ikke er ualmindeligt efter weekendens lidt sløvere handel. I denne uge er korrektionen dog på bare 3%, hvilket er minimalsammenlignet med de stærke uger, der er gået.

Det ser ud til, at opadgående trend kan fortsætte med et gennembrud ved 69.303. Korrektionerne bliver mindre og mindre og tilfører endda mere dynamik. En markedsdeltager, der kan få skub i denne trend, er BlackRock, da de netop har købt store mængder Bitcoins.

BlackRock har købt Bitcoins til deres Bitcoin-ETF, iShares Bitcoin Trust ($IBIT). Dette sker på baggrund af høje strømme af kapital i Bitcoinspot-ETF’er i løbet af de seneste dage. Alt i alt har BlackRock købt 4.859 Bitcoins til en værdi af 322 mio. dollars, hvilket bringer deres samlede beholdning op på 391.484 Bitcoins til en værdi af 26,57 mia. dollars.

Fremtidens potentiale for Crypto All-Stars

Strømmen af kapital ind i Bitcoin-ETF’er antyder, at flere store og institutionelle investorer bevæger sig ind på kryptomarkedet. Dette driver priserne til nye højder, da en stor del af kapitalen på børserne er i hænderne på et lille antal investorer.

En lovende mulighed for investorer kan være Crypto All-Stars ($STARS), der i øjeblikket stadig er i ICO-fasen. Dette betyder, at tokens kan købes billigere af investorer før den officielle børslancering. Crypto All-Stars adskiller sig ved at være den officielle token for MemeVault-økosystemet, hvor alle store Meme-Coins vil kunne staked.

Potentialet for $STARS er allerede stort, med investorer og analytikere begejstrede for MemeVault. Der spås en stor stigning i værdi efter lanceringen, og med næsten 2,6 mio. dollars investeret under forsalget, tegner der sig et billede af en succesfuld lancering.

Top  Opdatering af DER SPIEGEL App: Vigtig information til alle brugere

Investering er dog spekulativt, og det anbefales altid at foretage egen undersøgelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button