BitcoinKrypto News

BlackRock og NYSE søger godkendelse til handel med optioner på Bitcoin-ETFs

Die United States Securities and Exchange Commission (SEC) er åben for offentlige kommentarer til en foreslået ændring af reglerne, der ville tillade notering og handel med optioner på børsnoterede Bitcoin (BTC) fonde (ETF’er).

I en meddelelse offentliggjort den 23. februar ansøgte New York Stock Exchange (NYSE) om en ændring af reglerne, der ville tillade handel med optioner på Bitwise Bitcoin ETF (BITC), Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) og “ethvert trust, der holder Bitcoin”. Hvis ændringen af reglerne godkendes, ville optionerne blive handlet “på samme måde som optioner på andre ETF’er (inklusive råvare-ETF’er) på børsen”, som det hedder i meddelelsen.

Det betyder, at optionerne vil være underlagt regler, der regulerer kriterierne for børsoptagelse, udløbsdatoer, strejkepriser, mindsteprisændringer, positionerings- og udøvelsesgrænser, marginkrav samt procedurer for kundekonti og handelsafbrydelser.

BlackRock, en formueforvaltningsvirksomhed, søger også godkendelse til en lignende ændring af reglerne. Virksomheden har ansøgt om en ændring af reglerne for at liste optioner på deres Bitcoin ETF i samarbejde med Chicago Board Options Exchange (CBOE). James Seyffart, ETF-analytiker hos Bloomberg, forudsiger, at SEC’s beslutning om disse forslag allerede kan falde i september 2024.

Optioner er finansielle derivater, der normalt bruges til porteføljeafskærmning, indtjeningsformål eller spekulationsformål. De giver købere retten, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge en bestemt aktiv på en forudbestemt pris på en bestemt dato.

I forbindelse med Bitcoin ETF’er vil optionerne give investorer mulighed for at afdække sig mod prisbevægelser i en BTC-ETF eller spekulere i stedet for direkte handel med Bitcoin selv.

SEC har allerede godkendt råvare-ETF’er, der holdes af trust, herunder SPDR Gold Trust, iShares COMEX Gold Trust, iShares Silver Trust og ETFS Gold Trust.

Top  OPNX foreslår overtagelse af kryptolångiveren Hodlnaut med et injektion af $30 millioner værd af digitale tokens

NYSE har forsikret SEC om, at deres eksisterende overvågningsprocedurer er tilstrækkelige til at overvåge handlen med optioner på Bitcoin ETF’er i alle sessioner og opdage eventuelle overtrædelser af børsebereglerne.

Børsen har også forpligtet sig til at implementere nye overvågningsprocedurer, hvis det er nødvendigt for effektivt at overvåge denne handel.

Institutionelle investorer i USA fortsætter med at investere i spot-Bitcoin ETF’er for at investere i den stigende kryptosektor. Tidligere på ugen nåede det daglige handelsvolumen af spot-Bitcoin ETF’er næsten 2 mia. USD, det højeste niveau siden den første handelsdag den 11. januar.

Som tidligere rapporteret oplevede spot-Bitcoin ETF’er i den foregående uge en betydelig tilstrømning på ca. 2,3 mia. USD, næsten en fordobling af tilstrømningen på 1,2 mia. USD i den foregående uge. Det skal bemærkes, at der var nettoudstrømninger fra guld-ETF’er, måske på grund af den voksende efterspørgsel fra globale investorer efter amerikanske aktier.

I løbet af året har de ledende 14 guld-ETF’er haft udstrømninger på 2,4 mia. USD i 2024 (pr. 14. februar). Blandt guld-ETF’er var der kun tre mindre tilstrømninger i år: VanEck Merk Gold Shares, FT Vest Gold Strategy Target Income ETF og Proshares UltraShort Gold.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button