EthereumKrypto News

BlackRock revolutionerer Krypto-landskabet med tokenisering af Real World Assets på Ethereum-Blockchain

Tokenisering af Real World Assets er den nye trend inden for krypto-verdenen, og BlackRock har netop lanceret deres første tokeniserede fond på Ethereum-blockchainen. Med denne udvikling bliver investorer mere interesserede i tokenisering af reelle aktiver som en del af den nuværende optur på markedet.

BlackRocks CEO, Larry Fink, har udtrykt sin entusiasme for tokenisering, og det forventes, at alle handler af aktiver på en offentlig blockchain på et tidspunkt vil blive en realitet. BlackRock præsenterede deres BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund, som er fuldt understøttet af kontanter, amerikanske statsobligationer og tilbagekøbsaftaler.

Vermøgensværdierne forvaltes af BNY Mellon og tokeniseres af Securitize på Ethereum-blockchainen. Yderligere aktører som Anchorage Digital Bank NA, Coinbase og Fireblocks vil også være en del at fondens infrastruktur. BlackRock har også foretaget en strategisk investering i Securitize for yderligere at styrke deres position i digital assets-rummet.

Med BlackRocks indtræden i tokeniseringsfeltet for traditionelle finansvirksomheder som Citi, Franklin Templeton og JPMorgan tegner krypto-markedet et billede af en stadig mere sammenflettet verden mellem traditionelle og krypto-markeder.

Nogle kryptoprojekter, som Ondo Finance, Polymesh og Centrifuge, er godt positioneret til at drage fordel af denne trend. Ondo Finance fokuserer på tokenisering af reelle aktiver med vækst på baggrund af BlackRocks annonce. Polymesh tilbyder en blockchain med institutionel tilladelse til regulære aktiver og Centrifuge forbinder decentral finans med reelle aktiver for at give investorer en stabil indtægtskilde. Alle tre projekter har oplevet stigninger i deres pris på baggrund af BlackRocks interesse for tokenisering.

Det er tydeligt, at tokenisering af aktiver er et område i voldsom vækst, og med BlackRocks deltagelse kan det være begyndelsen på en ny æra inden for krypto-markedet. Disse projekter, sammen med andre i RWA-rummet, vil sandsynligvis fortsætte med at drage fordel af denne tendens i fremtiden.

Top  Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum oplever kursændringer på mandag formiddag.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button