BitcoinEthereumKrypto News

BlackRocks Bitcoin-Spot-ETF IBIT sætter personlig rekord med 1,3 milliarder dollar i handelsvolumen – fortsætter med at dominere markedet.

BlackRocks börsengehandelter Bitcoin-Spotfonds (ETF) med Tickersymbol “IBIT” har brudt sin egen rekord og opnået et dagligt volumen på 1,3 milliarder dollars ifølge Eric Balchunas fra Bloomberg Intelligence.

IBIT, der handles i USA, fortsætter med at være markedsledende og har sat en hidtil uset rekord på grund af den fortsatte interesse for produktet.

Eric Balchunas bemærkede, at IBIT havde en volumenstærk dag med over 2 milliarder dollars handlet. IBIT har endnu engang sat sin personlige rekord med 1,3 milliarder dollars (mere end de fleste store amerikanske aktier handles for). Balchunas spekulerede i, om dette er en ny normalitet eller en slags kortvarig algorithmisk/arb-forårsaget stigning.

Interessant er det også, at IBIT nåede over 100.000 individuelle handler på en dag. Indtil tirsdag var tallet altid mellem 30.000 og 60.000. Det ser ud til, at der er sket en stigning i handlen siden ‘Presidents Day’ weekenden.

Der har været behov for Bitcoin-ETF’er i over ti år, ifølge Michael Saylor, CEO og medstifter af MicroStrategy. Saylor nævnte i et interview, at det langvarige ventende behov endelig giver mainstream-investorer adgang til Bitcoin, hvilket har ført til en stigning i investeringer i denne aktivklasse.

Bitcoin-prisen nåede på tirsdag et toårs højdepunkt på næsten 57.000 dollars i asiatiske handler, hvilket markerer et betydeligt skridt i kryptokurrencyens udvikling. Denne stigning, understøttet af strategiske overtagelser og godkendelse af Bitcoin-ETF’er af tilsynsmyndighederne, antyder en bredere accept og integration af kryptokurrencyen i finansverdenen.

Flere investeringsfirmaer har ansøgt hos Securities and Exchange Commission (SEC) om at lancere Ethereum-Spot-ETF’er på det amerikanske marked på grund af den stigende efterspørgsel. Kendte navne som BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Invesco, Franklin Templeton, Galaxy, samt Cathy Woods Ark Invests og 21Shares har alle ansøgt om en Ethereum-Spot-ETF.

Top  Bitcoin-Halving 2024: Wird der Bitcoin-Kurs weiter steigen?

Godkendelsen af elleve Bitcoin-Spot-ETF’er i USA har vist en stor efterspørgsel efter sådanne produkter, og det samme gælder for Ethereum-Spot-ETF’er. Ben Weiss, CEO hos CoinFlip, forklarede, at en godkendelse af ETH-ETF’er ville øge tilgængeligheden og rækkevidden af ETH og dermed lukke kløften mellem traditionelt finansvæsen og den digitale økonomi.

Krypto-ETF’er åbner dørene for en bredere skare af investorer, der måske ikke ønsker at holde ETH selv, men ønsker at deltage i en af de mest kraftfulde aktiver i det sidste årti. Dette kan resultere i tilstrømning af kapital, øget troværdighed og anerkendelse af digitale aktiver som en vigtig del af et seriøst investeringsportefølje.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button