BitcoinKrypto News

BlackRock’s iShares Bitcoin-ETF targeting traditional investors – Will it drive the price even higher?

BlackRock fremmer sit iShares Bitcoin-ETF med fokus på traditionelle investorer

BlackRock’s nye reklamekampagne for iShares Bitcoin-ETF

Den globale investeringsgigant BlackRock har for nylig lanceret en ny reklame for sit Bitcoin-ETF-produkt iShares. Reklamen sigter klart mod ældre, mere traditionelle investorer, som ønsker at investere i Bitcoin, men undgå risikoen ved selv at opbevare aktivet. iShares fra BlackRock har tidligt været førende blandt de nygodkendte Bitcoin-ETF’er i forhold til tilstrømninger.

Analysen af Bloomberg-Analytiker Eric Balchunas

Bloomberg-analytiker Eric Balchunas har hurtigt kommenteret BlackRocks seneste iShares-annonce og påpeget reklamens ordvalg, der betegner Bitcoin-investeringsproduktet som en “Fortskridt”. Han argumenterede for, at annoncen især sigter mod traditionelle investorer, der normalt ikke ville overveje kryptovalutaer som Bitcoin. Han påpegede også, at BlackRock med denne reklamekampagne muligvis kunne styrke sin førende position med hensyn til likviditet i denne kategori.

BlackRocks strategiske indvirkning

Effekterne af BlackRocks strategi er tydelige i tallene. Dets IBIT-ETF oplevede imponerende vækst og overgik klart sin nærmeste konkurrent, Fidelitys FBTC. Kløften mellem de to bliver større, idet IBIT ifølge Bitguide-data nærmer sig en tilstrømning på bemærkelsesværdige 5,4 milliarder dollars sammenlignet med 3,75 milliarder dollars for FBTC.

Også CoinShares pegede i sin seneste ugentlige rapport om digitale aktiver på stigningen i krypto-tilstrømninger. Sidste uge nåede krypto-tilstrømningerne næsten 2,5 milliarder dollars, den højeste tilstrømning siden december 2021.

I forhold til Bitcoin-prisen har nogle kryptoanalytikere spekuleret i, at Bitcoin-ETF-tilstrømningerne vil fortsætte med at drive prisen op, mens andre forudsiger en afkølingsfase før den næste halvering.

I overensstemmelse med Trust Project’s retningslinjer forpligter Krypto news sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel blev oprindeligt sammensat af en avanceret AI og blev gennemgået af en menneskelig redaktør for at sikre nøjagtighed og overholdelse af redaktionelle standarder.

Top  Waliser kämpft seit zehn Jahren um 500 Millionen Euro: Festplatte mit 8000 Bitcoins versehentlich weggeworfen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button