BitcoinEthereumKrypto News

BlackRock’s lange Reise zur öffentlichen Akzeptanz: Einblicke in die Krypto-Strategie des Unternehmens

Robbie Mitchnick, leder af digitale aktiver hos BlackRock, deler indsigt i virksomhedens kryptostrategi. BlackRock har udviklet deres tilgang længe før mange måske antager.

Mitchnick talte om BlackRocks rejse, rollen af Bitcoin som aktiv, ETF’er og fremtiden for digitale aktiver.

Blackrock over den lange vej til offentlig accept

Mitchnick afslørede, at BlackRocks interesse for krypto begyndte allerede i 2016, selvom virksomheden på det tidspunkt ikke anså aktivklassen som “klar til hovedscenen”. Dette markerede begyndelsen på BlackRocks kryptorejse, hvor kompetencer stille blev opbygget, før større offentlige skridt blev taget.

“Udviklingen begyndte virkelig at accelerere i perioden 2021 til 2022. Tre hovedfaktorer skubbede denne ændring frem: Infrastrukturen omkring systemet begyndte at modnes; det blev i stigende grad anerkendt, at krypto vil blive her; en vedvarende tendens med kunder, der viser stigende interesse i området,” bemærkede Mitchnick.

Siden dette vendepunkt har BlackRocks engagement i krypto styrket sig, især med lanceringen af deres Bitcoin- og Ethereum-ETF’er, som Ryan Sean Adams beskrev som “julemirakler”. Uddannelse spiller en afgørende rolle i BlackRocks strategi, da virksomheden ønsker at appellere til et overvejende krypto-naivt publikum.

Mitchnick understregede behovet for at bekæmpe misforståelser, såsom idéen om, at Bitcoin er en “risk-on” aktivklasse. Selvom Bitcoin anses for at være risikabel, foretrækkes risk-on-aktiver typisk i bullmarkedet. Forvirringen om Bitcoin som “digitalt guld” har ført til misforståelser blandt nybegyndere.

“Kigger man på Silicon Valley Bank og regionalbankkrisen i marts 2023, var det sandsynligvis det klareste eksempel på, at Bitcoin fungerede som en afsikring. Hovedårsagen til at det skilte sig ud var, at kryptoforskningsmiljøet ikke havde tid til at komplicere det,” forklarede Mitchnick.

Top  DAX skrider til opsving efter truende fald under 17.000 punkter

BlackRocks fokus på uddannelse er afgørende for at ændre disse opfattelser. I hurtige markeder kan vage overbevisninger hurtigt forme markedsadfærd.

Mitchnick nævnte også, at BlackRock snart vil udgive en risikoekspert for deres bredere kundebase, samtidig med at han bemærkede, at Bitcoin typisk foretrækkes af handlende og Ethereum af udviklere. Hvad angår muligheden for en tredje ETF-godkendelse, så han i øjeblikket ingen klar favorit.

En fremtid i tokenisering?

Mitchnick talte også om BlackRocks syn på tokenisering og bemærkede, at mens ideen om “Blockchain, ikke Bitcoin” svinder, vinder “Tokenisering, ikke Bitcoin” fremdrift. Selvom langvarig livskraft af tokenisering forbliver usikker, arbejder BlackRock på den nødvendige infrastruktur for at understøtte den.

“Vores strategi er at give kunderne omkostningseffektiv og nem adgang til disse markeder og tilbyde teknologiske færdigheder. Det ville være mærkeligt, hvis vi om ti år kun havde syv tokeniserede fonde. Det er sandsynligere, at vi enten ikke har nogen eller mange,” fastslog Mitchnick.

BlackRocks metodiske tilgang til krypto viser virksomhedens engagement både for langvarig livskraft og uddannelse. Med flere kunder, der viser interesse, positionerer BlackRock sig som førende inden for at levere tilgængelige digitale aktiver.

Selvom fremtiden for tokenisering og ETF’er er usikker, indikerer BlackRocks strategi, at virksomheden vil spille en betydelig rolle uanset ændringer i branchen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button