Krypto News

Blockchain og krypto adopteres hurtigt i Tyskland – opdateringer om banking, payments og CeFi-plejer i september

Blockchain og Krypto i Tyskland: En Opdatering

Blockchain og kryptovalutaer har set en betydelig stigning i popularitet og adoption i Tyskland i de seneste år. I denne artikel vil vi give dig en opdatering om de seneste nyheder og tendenser inden for blockchain og krypto i Tyskland.

Kryptostandort Deutschland: Tre drivkræfter for Kryptoadoption

En af de første ting, vi vil diskutere, er situationen for krypto i Tyskland. Hvad er de drivkræfter, der driver kryptoadoptionen i landet, og hvad er der sket de seneste uger? Vores eksperter, Jonas, Michi og Manuel, vil diskutere dette emne og give deres perspektiver.

Banker og Adoption af Blockchain

Vi vil også se nærmere på, hvordan banksektoren i Tyskland ser ud til at omfavne blockchain-teknologi. Citi-banken har lanceret en ny token-service, og JPM arbejder på at udstede “Deposit Token”. Vores ekspert, Manuel, vil give en dybere forklaring på disse initiativer. Derudover vil vi også diskutere, hvordan Visa planlægger at bruge USDC Stablecoin i fremtiden, samt hvilke kryptobevaresløsninger Deutsche Bank og HSBC i øjeblikket anvender.

Opdateringer om CeFi-Pleiter

CeFi-sektoren har været genstand for flere insolvenssager i den seneste tid. Michi vil give en kort opdatering om de seneste fremskridt i disse sager og eventuelle spændende nyheder i forbindelse hermed.

Seneste Kooperationer inden for USDC-Stablecoin

Endelig vil Manuel præsentere de seneste partnerskaber, der involverer USDC-Stablecoin. Vi vil også diskutere, hvordan Tether stadig udbyder lån og hvordan Paypal-Stablecoin nu er tilgængelig via Venmo.

Hvis du er interesseret i de seneste nyheder fra september, skal du sørge for at lytte til den nyeste nyhedsafsnit af Bitcoin Fiat & Rock’n’Roll!

Top  Globale kryptobørser som Binance og OKX overholder de nye finansielle reklameregler i Storbritannien

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button