FinanzenKrypto News

BlockFi beendet erfolgreich Insolvenzverfahren und beginnt mit Auszahlung von Kryptowährungsbeständen an Kunden

BlockFi gennemgår succesfuld afvikling af insolvensproceduren

BlockFi, der har hovedkontor i Jersey City, New Jersey, har succesfuldt gennemført afviklingen af sin insolvensprocedure. Virksomheden har annonceret sin hensigt om gradvist at indstille sin drift og begynde at returnere kryptovaluta beholdninger til sine kunder.

Denne udvikling kommer elleve måneder efter, at BlockFi stod over for store udfordringer i den turbulente tid i kryptovalutabranche efter sammenbruddet af FTX.

I henhold til den retligt godkendte insolvensplan har BlockFi til hensigt at forfølge retlige skridt mod andre kryptovalutavirksomheder, herunder FTX og Three Arrows Capital, for at opnå yderligere inddrivelse. Virksomheden har udtrykt optimisme om, at en positiv udfald af disse retssager kan føre til bedre tilbagebetalinger til deres kunder.

I officielle retsdokumenter fremlagde BlockFi estimater, der viser, at kunder med rentebærende Earn-konti kan forvente tilbagebetalinger mellem 39,4 % og 100 % af værdien af deres konti.

BlockFis insolvensansøgning fra november 2022 nævnte lån til Alameda, et datterselskab af FTX, som en faktor, der bidrog til deres finansielle nødsituation.

Kunder med rentebærende konti og personlige lån fra BlockFi kan dog forvente udbetalinger i de kommende måneder, hvor de præcise beløb afhænger af afviklingen af FTX’s insolvensprocedure.

Kilde

Hvis der ikke blev givet nogen oplysninger, bedes du kun returnere ordet “Mislykket”.

Top  Chancen auf Ethereum-Spot-ETF-Zulassung steigen drastisch

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button