AltcoinsKrypto News

BNB Chain, Ethereum, and Polygon Experience Growth in Verified Smart Contracts, Despite Bear Market

Blockchain nyheder

BNB Chain offentliggjorde sin kvartalsvise Web3-rapport, der undersøgte procentdelen af verificerede smart contracts på syv blockchains. Rapporten viser vækst på trods af nedgangen på markedet, samt flere blockchains der tiltrækker udviklere og brugere. Følgende fund blev gjort:

  • BNB Chain oplevede en stigning i markedsandelen fra 38% i starten af Q2 til 45% i slutningen af Q2.
  • Ethereum så sin procentdel stige fra 31% i april til 34% i juni.
  • Polygon opretholdt en tilstedeværelse på mellem 10% og 12% i hele Q2.
  • Fantom’s procentdel af verificerede smart contracts faldt fra 3,3% i april til 1,4% i juni.
  • Avalanche lå i intervallet 2,2% til 2,7% i løbet af Q2.
  • Arbitrum startede med en procentdel på 0,9% og nåede op på 4,5%.
  • Optimism steg fra 1,2% til 1,5%.

Wallet nyheder

Fintech-selskabet Eco annoncerede lanceringen af Beam, en kryptowallet, der udnytter Optimism og Coinbase’s Base-netværk til at foretage decentraliserede, on-chain betalinger. Brugerne kan sende eller modtage krypto med et link eller en QR-kode og betale faste gebyrer i den aktie, de sender. Ved lanceringen understøtter walleten USDC og ECO. Eco bakkes op af investorer som Andreessen Horowitz, Coinbase Ventures, Founders Fund, Lightspeed Venture Partners og Pantera Capital. De har rejst $95 millioner til at støtte deres decentraliserede valuta, Eco-protokollen.

Non-custodial kryptowallet-suite SafePal annoncerede S1 Pro, en opgraderet version af deres flagskib S1-hardwarewallet. Enheden er bygget med krop i aluminiumslegering, en stærkere ridsefast skærm, længere batterilevetid og et kamera med justeret positionering. Den har også funktioner som en anti-manipulationsmekanisme, der selv-sletter data, er 100% offline uden bluetooth, WiFi eller NFC og radiofrekvenser. S1 Pro-forventes at være klar i august og vil være prissat til $99.

Top  Ethereum-Pris kollapser: Kan fortsætte med at falde, som frygtes af analytikere

Exchange nyheder

Binance har trukket deres ansøgning om en kryptolicens tilbage i Tyskland, rapporterer Reuters. En talsperson for virksomheden udtalte: “Binance bekræfter, at de proaktivt har trukket deres ansøgning hos BaFin (Tysklands finansielle regulator). Situationen, både på det globale marked og i reguleringen, har ændret sig markant. Binance har stadig til hensigt at ansøge om passende licensering i Tyskland, men det er vigtigt, at vores indsendelse nøjagtigt afspejler disse ændringer.”

Ifølge en undersøgelse foretaget af KuCoin er 5% af den voksne befolkning i Japan aktivt involveret i krypto-investeringer, hvilket svarer til 3,8 millioner voksne. Rapporten viser, at 39% af de unge investorer har mere end ¥10.000 ($70) i krypto, hvilket demonstrerer en stærk tilbøjelighed til betydelige kryptoinvesteringer. Kvinder udgør 29% af de unge investorer i Japan, og 49% af de unge japanske kryptoinvestorer handler flere gange om ugen.

Regulation nyheder

Canadas finansielle regulator, Office of the Superintendent of Financial Institutions (OSFI), har udstedt udkast til retningslinjer for “regulering af kapitalkrav og likviditetsbehandling af krypto-aktiver”. Retningslinjerne gælder for føderalt regulerede indskydelsesinstitutioner (banker) og forsikringsselskaber. De vil være effektive i regnskabsåret 2025 og vil erstatte den midlertidige OSFI-vejledning om kryptoaktiver, der blev frigivet den 18. august 2022.

Investment nyheder

Den store blockchain gaming-virksomhed Animoca Brands vil investere $30 millioner i Web3-finansieringsappen og -økosystemet hi og “samarbejde om en række spændende initiativer”, ifølge en pressemeddelelse. Samarbejdet vil fokusere på hi-protokollen, en skalerbar og Sybil-resistent layer-2 sidechain for Ethereum med en Proof of Human Identity (PoHI) løsning, samt på hi-appen, der er en Web3-finansiel krypto- og fiat-app, som giver brugerne mulighed for at bruge krypto direkte via hi-betalingskortet.

Top  Domstolens afgørelse i SEC vs. Ripple Labs-sag kan ende med $20 millioner i sejr for Ripple

Den store globale investeringsvirksomhed BlackRock har annonceret et fælles investeringsprojekt med Jio Financial Services (JFS), en del af den indiske magnat Mukesh Ambanis gigantiske Reliance Industries. De to planlægger en indledende investering på $150 millioner hver i det fælles venture, som vil starte driften, når de har modtaget regulatorisk og lovpligtig godkendelse. Virksomheden vil have sit eget ledelsesteam, ifølge pressemeddelelsen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button