Krypto News

Börse Stuttgart Digital og Munich Re annoncerer forsikret Staking-Angebot for kryptokunder.

Renditeoptimering gennem Staking

“Vi oplever en stærk efterspørgsel, både fra detail- og institutionelle investorer, efter et Staking-tilbud,” siger Dr. Oliver Vins fra Börse Stuttgart Digital til BTC-ECHO. Han mener, at det er logisk at optimere afkastet på ens egne kryptoassets, især for dem der ikke handler aktivt med dem. “Det må ikke glemmes, at mange af vores institutionelle klienter primært lader deres kryptoassets ligge,” tilføjer han.

Samtidig har Staking den positive konsekvens, at man bidrager til netværkets stabilitet, påpeger Vins. Målet er at lancere tilbuddet i første halvdel af 2024.

Hvorfor en Staking-forsikring?

Der kan imidlertid være risici forbundet med Staking, som man gerne vil undgå for sig selv og sine klienter. Derfor samarbejder Börse Stuttgart Digital og deres Staking-partner, Staking Facilities fra München, med en forsikringsselskab for at håndtere disse risici.

Slashing-risikoen opstår i Proof-of-Stake-konsensusmekanismer som Ethereum, hvor kryptoassets bliver sikret af validatorer. Disse validatorer kan risikere at miste en del af deres stakede kryptoassets.

Dette kan ske, hvis netværksreglerne overtrædes. For eksempel kan der foreslås to forskellige blokke til samme tid (Block Proposer Double Vote), eller der kan afgives en bekræftelse af to forskellige attestationer, som begge har samme målblok (Attestor Double Vote).

Uden sikkerhed, ingen institutionel kryptoadoption

Selvom det endnu ikke er klart, om det er detailinvestorer eller institutionelle investorer, der får først adgang til det forsikrede Staking-tilbud, mener Vins, at der er større behov hos de institutionelle investorer, såsom familiekontorer og formueforvaltere.

“Institutionelle investorer søger især efter en maksimalt sikker løsning,” understreger Vins og ser sådanne forsikringsløsninger som en forudsætning for at tiltrække institutionelle investorer til digitale aktiver.

Top  Zeerpay fokuserer på community engagement og lancerer initiativer for at kultivere en stærk og aktiv fællesskab

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button