Krypto News

BTC20: Die neue Bitcoin-Alternative mit viel Potenzial – Staking und DEX-Launch am Donnerstag

BTC20: En Ethereum-baseret Bitcoin Alternative med potentielt stort potentiale

Den populære digitale valuta Bitcoin har oplevet en stigning i værdien og er nu steget tilbage til $30.000. Men analytikere mener stadig, at der er meget potentiale i Bitcoin-alternativet BTC20, der er baseret på Ethereum. Staking af BTC20-tokenet begynder allerede i dag kl. 15:00 UTC.

Optimisme omkring en Bitcoin Spot-ETF og PayPal’s Stablecoin planer

Stigningen i Bitcoin-kursen blev påvirket af en forventning om godkendelse af en Bitcoin Spot-ETF allerede i 2024. Galaxy Digital CEO Mike Novogratz har udtrykt optimisme på dette område. Samtidig annoncerede PayPal i mandags planer om at lancere deres egen stablecoin.

Potentiale for DEX-lancering ved BTC20

Andre Bitcoin-alternativer som Bitcoin Cash, Bitcoin SV og Litecoin steg også i kursværdi tirsdag. Dette kunne danne grundlag for en succesfuld lancering af en decentralized exchange (DEX) for BTC20, når den finder sted på torsdag på Ethereum-baserede DEX.

BTC20: En anden chance for investorer

BTC20 positionerer sig selv som en anden chance for investorer, der ikke kunne erhverve Bitcoin til en pris på $1 i 2011. I den spektakulære forsalgsfase lykkedes det BTC20 at indsamle $6,05 millioner på bare to uger.

Top  Kryptokurser mandag: Bitcoin og andre populære digitale valutaer falder i værdi

Er der et 10x potentielt for BTC20 ved DEX-listing på torsdag?

BTC20-tokenet bliver noteret på Uniswap på torsdag den 10. august kl. 15:00 UTC. Med den store efterspørgsel og den FOMO (Fear Of Missing Out), der er opbygget siden afslutningen af forsalget, er der potentiale for en eksplosiv handelsstart. Med en aktuel markedsværdi på ca. $6 millioner er der plads til store kursgevinster. Connor Kenny, en populær YouTube-analytiker med 164.000 abonnenter, ser også potentiale for gevinster på 10x eller mere for BTC20-indehavere.

BTC20 Staking begynder i dag kl. 15:00: APY på op til 520 %

Spændingen stiger forud for starten på BTC20 Staking den 9. august kl. 15:00 UTC. BTC20 Staking ser ud til at være en passiv indtægtsmulighed for alle investorer, hvor rewards uddeles i overensstemmelse med Bitcoin’s udvindingsprogram siden 2011. På BTC20’s hjemmeside oplyses det, at 14.950.000 BTC20-tokener er låst i Staking-kontrakten for at belønne alle deltagere i Staking-poolen. Tokens skal blot sendes til Staking-poolen for at tjene flere BTC20 over tid. Belønningerne fordeles dynamisk afhængigt af, hvor stor en del af BTC20-adresserne der er i Staking-poolen, og belønningerne udbetales hvert 10. minut.

Sådan fungerer BTC20 Staking

Tokenholdere, der ønsker at deltage i Staking, kan sende deres BTC20 direkte til Staking-poolens smart contract fra i dag kl. 15:00. Belønningerne pr. blok begynder i dag kl. 15:00, men BTC20 kan først claimes fra i morgen kl. 15:00. De, der starter med Staking i dag, vil få deres fulde BTC20-beløb låst og er ikke i stand til at flytte det i syv dage. Dem, der ikke ønsker at deltage i Staking i dag, kan i morgen indstille nøjagtigt, hvor meget BTC20 de ønsker at Stake via et dashboard – den låste periode er i syv dage for Staking.

Top  Bitkern: Østrigs hemmelige Bitcoin-succes - En snak med stifteren Stefan Kern om virksomhedens vækst, fremtidsplaner og kritikken af Bitcoin's energiforbrug

Potentialet for passiv indkomst via Staking

Staking kan foretages i en ubestemt periode, og det kan være en attraktiv måde at generere en passiv indkomst på. Selvom ovenstående simulation er baseret på forskellige forudsigelser, tyder konceptet på, at der over en længere periode kan genereres attraktive afkast via Staking.

BTC20 er værd at holde øje med i august 2023

Ud over den stærke dynamik i forsalget og den bredere markedsmæssige rally for Bitcoin-alternativer, har BTC20 også nogle ekstra features. For det første er BTC20 baseret på Ethereum-blockchainen, hvilket sikrer hurtigere transaktioner og mindre energiforbrug i forhold til Bitcoin. Samtidig er Ethereum hjemsted for den voksende DeFi-verden. For det andet skal BTC20 ikke bekymre sig om energiforbrug og passer naturligt ind i den flydende Ethereum-landskab, hvilket gør det nemt at handle og opbevare. Og modsat Bitcoin kan investorer tjene en passiv indkomst ved at Stake

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button