Krypto News

BTC23: En Bitcoin-konference trækker stor opmærksomhed, mens stagnation i markedet rammer andre konferencer

“Bitcoin-Konferencen BTC23 i Innsbruck var en succes trods faldende kurs”

“Die Ruhe vor dem Sturm” – når man arrangerer en Bitcoin-konference under en bjørnemarked, skal man tænke kreativt. Bitcoin-kursen alene vil ikke automatisk tiltrække deltagere til en konference, der handler om Bitcoin.

Konferencen BTC23 i Berlin, som oprindeligt skulle have fundet sted i begyndelsen af oktober, blev blevet udskudt på grund af manglende efterspørgsel. Dette viser tydeligt, at konferancearrangører lider under de stagnende kurs.

I modsætning hertil var BTC23-konferencen i Innsbruck en succes. Deltagerne strømmede til stedet på den første offentlige dag. Dette viser styrken ved Bitcoin-only-fællesskabet. Bitcoin-brugere er så fuldstændigt overbeviste om deres mission om at redde verden med solid valuta, at kursen næsten er lige meget for dem.

En stor del af Bitcoin-brugerne campede på en nærliggende campingplads, hvilket viser, at også bitcoin-brugere med begrænsede midler havde adgang til konferencen.

Under konferencen blev der holdt mange forskellige taler. Blandt talerne var Michael Saylor og Ijoma Mangold, der begge er kendte profiler inden for deres områder. Mangold har for nylig skrevet en bestseller med titlen “Den Orange Pille”. Han talte om Bitcoin fra et evolutionsteoretisk perspektiv og forklarede, hvordan Bitcoin var blevet uundgåelig i den finansielle tidsalder.

Diskussionen om Bitcoin-Maximalisme blev også bragt op. Her blev kontroversielle udtalelser fremsat af Marc Friedrich, der blandt andet betvivlede eksistensen af Corona-pandemien.

En interessant detalje var, at der var en usædvanligt høj andel af Bitcoin-mining selskaber til stede på konferencen. Ud over 21ENERGY og Munich International Mining deltog også det nystiftede Terahash.space.

Næste år vil BTC23-konferencen blive afholdt i Wien, og forhåbentlig er markedet mere positivt til den tid.

Top  Den dybtgående kinesiske tilstedeværelse i Ethereum-økosystemet: Er Ethereum et legetøj i Kinas globale blockchain-strategi?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button