AltcoinsKrypto News

Bullish Breakout: $TWT Token Sees Significant Surge Amidst Hype and Speculation

$TWT oplever bullish breakout og øget optimisme

$TWT, kryptopung-platformen Trust Wallets eget nytte-token, har oplevet et markant bullish breakout i løbet af de sidste to sessioner, hvor prisforudsigelserne er blevet stadigt mere optimistiske.

Dette kryptotoken, der udstedes på Ethereum-blockchainen ved hjælp af ERC-20-tokenstandard, er steget mere end 20% i løbet af de sidste to dage fra under $0,80 pr. token til den nuværende pris på omkring $0,96.

Hype og spekulation om en kommende stor annoncering, der kunne øge nytteværdien af $TWT fra Trust Wallet, ser ud til at være katalysatoren bag den seneste stigning.

I en kryptisk tweet, der blev delt onsdag, sagde kryptopungal-udvikleren “countdownen er i gang”, uden at komme nærmere ind på yderligere detaljer.

Alene denne tweet ser ud til at være tilstrækkelig til at opmuntre nogle dygtige tradere til at investere i markedet og købe $TWT-tokens til en højere pris i håbet om, at de kan få interesse for fremtidige gevinster.

En betydelig stigning i nytteværdien af $TWT kunne være præcis det, denne token har brug for for at få gang i den igen efter en nedgang i 2023-markedet.

Mens andre sektorer af kryptomarkedet har oplevet stigninger i 2023, har Trust Wallets $TWT mistet mere end 30% af sin værdi, efter at den ikke formåede at fastholde sine gevinster efter FTXs sammenbrud, der sendte den helt op på omkring $2,70.

På det tidspunkt satsede krypto-handlere på, at FTXs sammenbrud ville øge efterspørgslen efter selvstyrte punge, som dem, Trust Wallet tilbyder (og dermed også øge efterspørgslen og værdien af $TWT).

Top  AKTIONÄR Hot Stock Report: Neue Informationen zu operativem Turnaround und Hintergrundgespräche zu Nvidia und Varta!

Prisforudsigelse – Hvad bringer fremtiden for Trust Wallet ($TWT)?

$TWTs seneste opsving har fået det til at bryde overbevisende igennem sin 21, 50 og 100-dages glidende gennemsnit, hvilket er et stærkt signal om en positiv ændring i den kortsigtede markedsmomentum.

Dog har $TWT hidtil ikke formået at bryde igennem en vigtig modstand omkring niveauet $1,00, hvor 200-dages glidende gennemsnit, juli og augusts højder og marts’ lavpunkter befinder sig.

En ren gennemslagskraft over dette område samt modstanden ved $1,05 ville åbne døren for en vedvarende bull-marked.

Selvfølgelig afhænger meget af den kommende annoncering fra Trust Wallet og den måde, den bliver modtaget på af krypto-handelsfællesskabet.

Alternative kryptovalutaer at overveje

Udsigten på kort sigt for Trust Wallet ($TWT) er potentiel meget stærk, men krypto-investorer bør altid være på udkig efter at diversificere deres beholdninger.

En alternativ og lige så høj-risiko-høj-afkast investeringsstrategi at overveje er at deltage i krypto-presales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid til en lav pris, og der er en lang historie med, at presales har leveret enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende krypto-applikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkastet på deres presale-investering meget god.

Holdet på Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorer.

Her er en liste over 15 af det, projektet betragter som de bedste krypto-presales for 2023.

Top  Charles Hoskinson von Cardano reagiert auf Dfinitys Anspruch über den Speicherplatz des Internet-Computerprotokolls mit Humor: Eine tiefergehende Analyse der Auswirkungen und wachsenden Rivalitäten im Blockchain-Sektor

Se de 15 kryptovalutaer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button