CardanoKrypto News

Bullish Tendens for Cardano: Stærk stigning indikerer potentiale for yderligere vækst

Cardano: Indikatorer viser en bullish tendens

Opadgående bevegelser på $0,49 US Dollar

Cardano er i skrivende stund ved en handelspris på 0,49 US dollar og har oplevet en stigning på næsten 19 procent i de seneste dage. Denne stigning startede præcist fra et supportområde (øverste grønne markering). For øjeblikket er der en let modstand ved 200 EMA. Området mellem 0,50 og 0,51 US dollar udgør et stærkt modstandsområde (nederste røde linje). En breakout over dette niveau kan føre til en markant stigning, da der er to større “Imbalances” (røde markeringer) i diagrammet over dette niveau.

Ifølge Volume Range Profile (VRVP) blev der handlet med et meget højt volumen omkring 0,61 US dollar, som udgør det næste modstandsområde (midt røde linje), hvilket gør dette område til en betydelig modstand.

Støtte og interesse

Under det aktuelle niveau findes det næste store supportområde mellem 0,35 og 0,40 US dollar (nederste grønne markering), selvom en nedgang til dette niveau for øjeblikket synes usandsynlig.

Større investorer har øget deres aktivitet på Cardano i de seneste dage, hvilket tyder på, at store aktører øger deres positioner og forbereder sig på større bevægelser.

Bullish indikatorer

MACD (Moving Average Convergence/Divergence) har bevæget sig højere siden det seneste kryds af signallinjen med gennemsnitslinjen og er tæt på at vende tilbage til det positive område. Selvom volumen forbliver lavt, hvilket antyder en aftagende interesse i Cardano, giver det handlende mulighed for at opbygge langsigtede positioner eller øge deres HODL-porteføljer.

Top  Bitcoin-Hashraten stiger trods volatiliteten - Hvad betyder det egentlig?

RSI og muligheder

RSI ligger på 55 point, hvilket er lidt overkøbt, men stadig anses som neutral. Så længe RSI ikke når 70 point, er der stadig opadgående potentiale for Cardano.

Om forfatteren

Bastian Keller (Bitbull) har været aktiv som selvstændig inden for Forex-markedet siden 2015 og har været en fuldtids trader på kryptomarkedet siden 2018. Han deler sin ekspertise aktivt på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading”, med over 60.000 abonnenter.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button