Krypto News

Bundeskriminalamt erhält 50.000 Bitcoins im Wert von 2 Milliarden Euro – Gewerkschaft der Polizei fordert Verwendung für Sicherheit und Ermittlungserfolge

Berlin.

Bundeskriminalamt modtager 50.000 Bitcoins

Den 31. januar 2024 modtog Bundeskriminalamt (BKA) en betaling på 50.000 Bitcoins, svarende til en værdi på omkring to milliarder euro. Betalingen blev foretaget frivilligt af to mistænkte, der angiveligt har drevet et internetportal for piratkopier i årevis. Bitcoinene blev midlertidigt konfiskeret af Landeskriminalamt (LKA) Sachsen i forbindelse med efterforskninger af ulovlig videresalg af ophavsretligt beskyttede værker og påfølgende pengehvidvaskning. Efterforskningen involverede også FBI.

GdP’s krav om fordeling af midler

Jochen Kopelke, formand for Gewerkschaft der Polizei (GdP), kræver, at det samlede beløb forbliver inden for sikkerhedsmyndighedernes budget og ikke forsvinder ind i finansministeriets generelle budget. Han foreslår, at en vis procentdel af beløbet også skal tilføres BKA og til det tyske delstatsprogram P20 til yderligere digitalisering af politiet.

Fremtiden for Bitcoins

Det er endnu ikke besluttet, hvordan Bitcoinene skal forvaltes, og der er heller ikke blevet rejst anklager mod de to mistænkte.

Gewerkschaft der Polizei (GdP) er Tysklands største interesseorganisation for politibetjente, der arbejder for medlemmernes interesser, politiets fremtid og sikkerhedspolitik.

Kontakt: gdp-pressestelle@gdp.de | 030-399921-113 | Pressereferent Michael Zielasko: 0172-2064568

Top  Ethereum Layer-2 sektor oplever boom: ETF-godkendelse sender kapital til nye højder

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button