CardanoEthereumKrypto News

Cardano Chang-Hardfork: Eine neue Ära für die dezentrale Blockchain-Plattform

Cardano – en blockchain med en mission

Cardano er en af de største blockchains på markedet, drevet af den native valuta ADA og udviklet af Charles Hoskinson, medstifter af Ethereum. Blockchain-netværket blev lanceret i slutningen af 2017 med et klart formål – at levere en sikker og skalérbar infrastruktur til udviklingen af decentraliserede applikationer.

Chang-hardfork-opgraderingen, der netop er blevet implementeret, giver nu tokenindehavere mulighed for at deltage i On-Chain-Governance, hvilket markerer et skift mod en mere community-drevet tilgang. Denne opdatering kræver, at alle noder og brugere opgraderer til den nye version for at fortsætte med at validere blokke på netværket.

Cardano har altid været fortaler for en videnskabelig tilgang og har baseret sin udvikling på solid akademisk forskning. Ved at bruge Haskell og Plutus til deres smarte kontrakter adskiller Cardano sig fra andre blockchain-netværk som Ethereum og Solana, der bruger andre programmeringssprog til formålet.

I den nuværende fase, kendt som “Voltaire”, søger Cardano at decentralisere sin styring fuldstændigt og give samfundet autonomi over udviklingen af netværket. Gennem initiativer som CIP-1694 introduceres nye governance-strukturer for at sikre en retfærdig og transparent beslutningsproces.

Cardano har også et blomstrende økosystem, med projekter som NMKR, en NFT-markedsplads, der samarbejder med institutioner som FN’s Højkommissariat for Flygtninge for at skabe en meningsfuld indflydelse. Til trods for at Cardano ligger på plads 28 i forhold til totale værdier, forbliver tilhængerne af netværket optimistiske om dets fremtidige potentiale.

Med Chang-hardfork-opdateringen styrker Cardano sin position som en af de mest decentraliserede L1-blockchains på markedet. Dette åbner op for en spændende tid for Cardano-fællesskabet, hvor alle ADA-indehavere har en stemme i netværkets fremtid.

Top  Bitcoin-Preis fällt um 7 %: Anleger beunruhigt, aber warum ist das eigentlich normal?

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button