CardanoKrypto News

Cardano GPT: Künstliche Intelligenz auf ADA ist nun öffentlich – Wie kann man Cardanos Chatbot nutzen?

Cardano GPT: Künstliche Intelligenz auf ADA ist nun öffentlich

Kartenspilprojektet Cardano GPT har netop offentliggjort en künstliche Intelligenz på ADA, der er tilgængelig for brugerne via en chatbot. For nylig annoncerede udviklerne den gode nyhed på Twitter.

“Vi er meget glade for at kunne meddele jer, at vi med succes har lanceret den første internetaktiverede generative chatbot (Girolamo) i beta-fasen,” udtalte udviklerne.

Chatboten, der kan nås under domænet Cardanogpt.ai, kaldes også Girolamo. Girolamo Cardano var en italiensk læge, filosof og matematiker, der levede i renæssancen. Han tjente som det navngivende grundlag for Cardano-blockchainen – og nu også chatboten, der er bygget på blockchainen.

Den kunstige intelligens er i stand til at forstå brugernes tekst og levere relevante svar. Derudover kan brugerne generere billeder med KI’en.

Ifølge udviklerne er det til trods for navneligheden med ChatGPT en egenudvikling. Det amerikanske selskab OpenAI udvikler den kunstige intelligens GPT (Generative Pre-trained Transformer), som har skabt enorme bølger siden slutningen af ​​2022.

“Fremskridtene i AI på blockchain begynder her,” proklamerede de ansvarlige programmører fra Girolamo håbefuldt.

Hvordan kan man bruge Cardanos chatbot?

Cardano-chatboten har sin egen token kaldet CGI. Interesserede skal eje 5.000 mønter for at få adgang til systemet i betafasen. Derefter skal de deltage i Cardano Discord Server.

Efter en wallet-verifikation får brugeren adgang til en chatbot inden for Discord. I stedet for bare at skabe en kopi af allerede eksisterende kunstige intelligenser på blockchainen, vil Cardano GPT deltage blandt frontrunnerne i branchen.

“Vi forpligter os til kontinuerlig innovation, forskning og udvikling for at sikre, at CardanoGPT er godt positioneret,” erklærede udviklerne i en blogpost.

Top  Opdag de nøgler til succesfuld krypto-investering: Sådan identificerer du trends og cykler

Siden den enorme succes med ChatGPT er kunstig intelligens igen blevet et stort emne. Google præsenterede Bard, der er en egen udgave inspireret af ChatGPT.

Ifølge CoinMarketCap modtager kryptovalutaer, der beskæftiger sig med AI & Big Data, i øjeblikket den største opmærksomhed på kryptomarkedet. Dataaggregatoren har for øjeblikket seks mønter i denne kategori blandt de 100 bedste.

Dette er alt, hvad der er kendt om Cardano GPT på nuværende tidspunkt.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button