BitcoinKrypto News

Cathie Wood, Michael Saylor, Peter Schiff diskuterer fremtiden for Bitcoin

Cathie Wood, Michael Saylor, Peter Schiff diskuterer fremtiden for Bitcoin

Bitcoin (BTC) har været en af de bedst performende finansielle investeringer i år. Møntens pris nåede torsdag et rekordhøjt niveau på $ 35.978, hvilket svarer til en stigning på 132% fra det laveste niveau i december sidste år. Den har ydet bedre end andre finansielle investeringer som guld, obligationer, aktier og råvarer.

Stigningen i prisen på Bitcoin har skabt blandede reaktioner blandt nogle af branchens bedste kommentatorer. Mens nogle analytikere tror, at Bitcoin har mere plads til at vokse, foreslår andre, at prisen vil falde i de kommende måneder.

Michael Saylor, formand for MicroStrategy (MSTR), mener, at prisen på Bitcoin på lang sigt kan fortsætte med at stige. Og han følger også sine ord med handling, da MicroStrategy fortsat køber BTC. Virksomheden købte 6.067 Bitcoins til en værdi af 167 millioner dollars i tredje kvartal. De ejer nu 158.400 Bitcoins til en værdi af over 4,69 milliarder dollars.

I et interview med CNBC forklarede Saylor, hvorfor han tror på Bitcoin. Han nævnte først den pågående overgang fra institutionelle investorer til BTC. Store virksomheder som Blackrock, Invesco, Franklin Templeton og Ark Invest har alle ansøgt om en Spot-Bitcoin ETF.

For det andet mener han, at efterspørgslen efter Bitcoin vil fortsætte med at stige i de kommende måneder, når institutionelle investorer kommer ind på markedet. Dette betyder, at disse virksomheder vil købe flere mønter, der bliver sjældnere og sjældnere. Som et resultat vil denne tendens føre til højere priser.

De seneste data viser, at mængden af Bitcoins på børserne er faldet markant. Disse virksomheder skal derfor købe mønter fra miningselskaber som Riot Platforms, Marathon Digital og Hut 8 Mining. For det tredje vil den kommende halvering af Bitcoin produktionen bremse farten drastisk.

Top  Kryptokurser falder søndag formiddag: Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum under pres

Imidlertid argumenterer Cathie Wood, direktør for Ark Invest, for, at Bitcoin er den digitale ækvivalent til guld. Hun tror, at prisen på Bitcoin kunne nå 1 million dollars i det næste årti. Hun sagde:

“Bitcoin, helt klart. Bitcoin er en hedge både mod inflation og deflation, fordi der ikke er nogen modpartsrisk, og institutioner er næsten ikke involveret. Det er “digitalt guld”.”

Ikke alle analytikere er overbeviste. Peter Schiff, en kendt kommentator, tror, at fremtiden for Bitcoin er ret dyster. Han har for nylig kritiseret Bitcoin og Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Kritikken fra Peter Schiff bør dog tages med et gran salt, da han er direktør for Schiff Gold, et firma der handler med guld.

Ikke desto mindre tror jeg, at Bitcoin på lang sigt har mere plads til at vokse. På den ene side har mønten overlevet nogle af de største katastrofer i det seneste årti. Den blomstrede efter sammenbruddet af Mt. Gox, FTX, Terra, Voyager Digital og Celsius.

Vigtigst af alt har Bitcoin klaret sig godt i den vedvarende periode med rentestigninger. Federal Reserve har hævet renten fra nul i 2022 til 5,25% til 5,50%. Tidligere var argumentet fra Bitcoin-bjørne, at Bitcoin ville falde, når renten stiger markant.

Kilde: Invezz

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button