EthereumKrypto News

Cathie Woods ARK Investment trækker sig fra kampen om en Ether-Spot-ETF og 21Shares omdøber fonden

Cathie Woods ARK Investment træder tilbage fra Ether-Spot-ETF-løbet

Ark Investment, ledet af Cathie Woods, er nu officielt trådt tilbage fra konkurrencen om at lancere en Ether-Spot-ETF. Samarbejdspartneren 21Shares har ændret navnet på fonden i denne forbindelse.

Ændring i ETF-navn og bekræftelse fra ARK

Ifølge en ændret prospekt, der blev indsendt sent fredag ​​til den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC, er ARK Investment ikke længere en del af ansøgningen om en børsnoteret Ether-Spot-ETF. Fonden er blevet omdøbt til “21Shares Core Ethereum ETF”.

En talsmand for ARK bekræftede denne ændring og annoncerede, at selskabet på nuværende tidspunkt ikke vil fortsætte med at forfølge lanceringen af en Ethereum-ETF. Talsmanden udtalte yderligere, at ARK vil fortsætte med at undersøge effektive måder til at give investorer adgang til denne innovative teknologi på en måde, der maksimerer dens fordele.

Afsluttende bemærkninger

Med ARK Investments tilbagetrækning fra Ether-Spot-ETF-løbet er der nu ændringer på vej i landets ETF-landskab for kryptovalutaer. Selvom ARK ikke længere er med i kampen, vil investorerne fortsat have adskillige muligheder for at engagere sig i Ethereum og dets potentielle vækst.

Disse ændringer og den hurtige udvikling på ETF-markedet for kryptovalutaer vil fortsat være et emne at følge med interesse for både investorer og branchens observatører.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Kimchi-Premium: Hvordan kan investorer drage fordel af den skæve Bitcoin-værdi i Sydkorea?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button