Krypto News

Chainlink eksploderer på markedet og udvider til Base, Coinbases Layer-2 løsning.

Chainlink udvider til Coinbase Base

Chainlink, der har været en af de bedste præsterende kryptovalutaer i de seneste dage, er nu ved at udvide sine aktiviteter til Coinbase Base. Dette skridt er en del af et forsøg på at udvide brugen af Chainlinks Layer-2-løsning.

Hvad er Chainlink?

Chainlink er en blockchain-platform, der sigter mod at bringe den virkelige verden sammen med blockchain-verdenen ved at levere orakler. Orakler er tredjepartsdataleverandører, der bringer data fra den virkelige verden ind på blockchain, hvilket gør det muligt for smarte kontrakter at bruge opdaterede og pålidelige data.

Coinbase Base og Layer-2-løsninger

Coinbase er en førende kryptobørs, der har opbygget et solidt ry for at give pålidelige og sikre handelsplatforme for kryptovalutaer. Coinbase Base er deres Layer-2-løsning, der håndterer transaktioner mere effektivt ved at udføre nogle af transaktionens behandling uden for hovedblockchain.

Med Chainlink’s udvidelse til Coinbase Base vil brugerne få adgang til præcise og pålidelige data fra Chainlink-orakler på denne Layer-2-platform.

Fordelene ved udvidelsen

Udvidelsen af Chainlink til Coinbase Base bringer flere fordele med sig. Ved at gøre Chainlink-orakler tilgængelige på denne Layer-2-platform forbedres brugeroplevelsen betydeligt.

En af de største fordele er hastigheden. Coinbase Base er designet til at håndtere transaktioner meget hurtigere end hovedblockchainen. Dette betyder, at Chainlink-data kan leveres endnu hurtigere, hvilket er afgørende for smarte kontrakter og andre applikationer, der stoler på realtidsdata.

En anden fordel er omkostningerne. Coinbase Base-transaktioner er generelt billigere end transaktioner på hovedblockchainen. Dette gør det mere omkostningseffektivt at bruge Chainlink-data på denne platform.

Top  XRP stiger med 3% på 24 timer - Bull Market i vente?

Forventninger til fremtiden

Udvidelsen af Chainlink til Coinbase Base er et spændende skridt for begge platforme. Både Chainlink og Coinbase er allerede velrenommerede i kryptoverdenen, og denne samarbejde forventes at give et solidt grundlag for yderligere vækst og innovation.

Chainlink’s Layer-2-løsning, der nu bliver tilgængelig på Coinbase Base, vil give brugerne en mere effektiv og pålidelig oplevelse med at bruge realtidsdata i smarte kontrakter og andre applikationer.

På samme tid vil Coinbases reputation og popularitet forbedre både Chainlink og Layer-2-teknologien som helhed.

Konklusion

Chainlink’s udvidelse til Coinbase Base er et spændende skridt, der vil gavne både Chainlink og Coinbase-brugere. Ved at bringe Chainlink-oraklernes pålidelige data ind på denne Layer-2-platform vil brugerne få hurtigere og mere omkostningseffektiv adgang til realtidsdata. Dette samarbejde forventes at bidrage til fremtidig vækst og innovation inden for blockchain og kryptovalutaer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button