AltcoinsKrypto News

Chia Network Fires Nearly 30 Staff Amidst Plans for US IPO

Blockchain- og smartkontraktplatformen Chia Network har afskediget næsten 30 medarbejdere, når virksomheden forsøger at gå på børsen i USA. Ifølge et opslag på projektets Twitter-konto har Chia “elimineret 26 stillinger” på tværs af netværket. Virksomheden forklarede, at den udfordrende finansieringsmiljø, der er skabt af den “Crypto Winter”, branchens skepsis og bankkriser, har tvunget dem til at skære ned på udgifterne og stå over for en uforudset begivenhed, hvor en aftalepartner svigtede.

Kommentatorerne virker sympatiske, men mange mener også, at Chia måske er for fokuseret på USA og burde udvide til andre markeder. Nogle mener desuden, at det ikke er ualmindeligt for et softwarefirma at overansætte, når de går efter en børsnotering (IPO). Samtidig ønsker nogle flere oplysninger fra teamet om begivenheden med “aftalepartnerens svigt”.

På virksomhedens FAQ-side står der, at Chia blev stiftet i august 2017 for at udvikle en forbedret blockchain- og smarttransaktionsplatform kaldet “Proof of Space and Time”. Platformen blev oprettet af Bram Cohen, en af de mest talentfulde netværksprotokolingeniører og opfinderen af BitTorrent.

Virksomheden indsendte i år dokumenter til den amerikanske værdipapir- og børstilsynsmyndighed (SEC) for at starte IPO-processen. Men denne seneste begivenhed kan have forsinket børsintroduktionen yderligere, efter krisen med bankpartneren Credit Suisse.

Chias egen kryptomynt, XCH, har oplevet et pludseligt prisfald i løbet af de sidste 24 timer. Kommentatorerne påpeger, at XCH er faldet med 14,1% til 23,77 dollars. Prisen er også faldet med 12% i løbet af de sidste syv dage og 19% i løbet af en måned. Den nåede sin højeste pris på 1.645 dollars i maj 2021 og er faldet med 98% siden da. I dag nåede den sin laveste pris nogensinde på 23,19 dollars.

Top  Brasilien lancere ny elektronisk valuta - DREX: Alt du behøver at vide

Chias markedsværdi er på 206,5 millioner dollars, og den registrerede et handelsvolumen på 24 timer på 29,37 millioner dollars.

Chia er stadig på udkig efter nye medarbejdere og har fem ledige stillinger inden for ingeniørarbejde, forretningsudvikling og “almene interesser”.


Lær mere:

  • Miljøvenlig kryptostartup Chia Network planlægger børsnotering i USA med fortrolig dokumentation
  • Chia Network har “åbnet diskussioner” med investorer og debuterer på børser
  • Chia er i fokus i en tid med global mangel på harddiske
  • Aktieunderstøttede tokens bliver mere populære i en udfordrende ICO-landskab

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button