Krypto News

Coinbase øger tilbudet om tilbagekøb af obligationer til 180 millioner dollars.

Coinbase øger sit tilbud til tilbagekøb af obligationer til $180 millioner

Den populære kryptobørs Coinbase har øget sit tilbud om tilbagekøb af obligationer fra $150 millioner til $180 millioner. Dette blev annonceret den 5. september med en udløbsdato for tilbuddet den 18. september kl. 3:59 UTC.

I øjeblikket har Coinbase accepteret tilbud på obligationer til en værdi af $50 millioner, mens der er blevet afvist tilbud på obligationer til en værdi af $211 millioner. Samlet set er der derfor tale om obligationer for i alt $261 millioner. Hvis tilbuddet fra Coinbase accepteres, vil investorer modtage 67,5 cent for hver dollar i deres tilbudte 2031-notes.

De tilbagekøbsberettigede 2031-notes har en udestående værdi på $1 milliard og blev udstedt i september 2021. Efter investorernes bekymringer vedrørende Coinbase’s kreditkvalitet faldt kursen af obligationerne i begyndelsen af januar til så lavt som 46 cent per dollar. I øjeblikket handles de dog til priser tæt på tilbudsprisen.

Det første kvartal af 2022 resulterede i et netto tab på $430 millioner for Coinbase, hvilket markerede det første tab i virksomhedens historie. Antallet af kunder faldt også fra 11,4 millioner til 9,2 millioner. Disse nyheder udløste en stor nedgang i både aktie- og obligationspriser for virksomheden.

I august overraskede Coinbase imidlertid analytikerne ved kun at have en årlig omsætningsnedsættelse på 10 procent og et markant mindre netto tab på $97 millioner. Aktiekursen er steget med 121 procent siden begyndelsen af året, selvom den stadig er 78 procent under sit all-time-high på $353,39 den 9. november 2021. Børsen er for øjeblikket også involveret i en retssag med den amerikanske værdipapirregulering SEC.

Top  Kraken-Benutzer erhalten endlich Bitcoin von Mt. Gox - Während Bitstamp-Nutzer noch warten

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button