AltcoinsKrypto News

Coinbase oplever markant fald i handelsvolumen og rejser bekymringer for kryptoindustrien

Coinbase oplever betydeligt fald i handelsvolumen

Coinbase har rapporteret en markant nedgang i handelsvolumen blandt forbrugerne, hvilket har skabt bekymring for kryptobranchen.

I deres kvartalsrapport for andet kvartal offentliggjorde den største amerikanske kryptobørs, at handelsvolumen for forbrugere og institutioner er faldet med henholdsvis 70% og 54% i forhold til samme periode sidste år.

Coinbase har tilskrevet denne nedgang til flere faktorer, herunder faldet i den samlede markedsværdi af kryptokurver.

Priserne på kryptokurver er faldet markant siden højdepunkterne i 2021, og markedet har oplevet lav volatilitet, hvilket har begrænset mulighederne for store afkast.

Bitcoin (BTC), den mest fremtrædende kryptokurrency, er forblevet relativt stabil siden marts, hvilket yderligere har bidraget til nedgangen i handelsvolumen.

Dette fald markerer en stor ændring for kryptobranchen, som var i fuld fokus for bare et år siden.

Ved Super Bowl i 2022 var kryptoselskaber og -børser lige så udbredt som øl og pickup trucks i USA.

Dog begyndte nedturen kort efter, da den amerikanske centralbank hævede renterne.

Krypto-giganter som Three Arrows Capital, Celsius, Voyager Digital kollapsede, og FTX oplevede en højprofileret sammenbrud, der udslettede 2 billioner dollar i markedsværdi.

Også Coinbase har haft udfordringer.

Børsen foretog afskedigelser sidste sommer, hvor 1.100 medarbejdere mistede adgangen til deres firmamailkonti.

Den har også fortsat med at skære ned i år og har reduceret sin medarbejderstab med yderligere 20% i begyndelsen af 2023.

Coinbase overgår forventningerne til omsætning trods reguleringsudfordringer

I juni sagsøgte SEC både Binance, verdens største kryptobørs, og Coinbase, den største amerikanske kryptobørs.

Kommissionen anklager dem for ulovligt at tilbyde ikke-registrerede værdipapirer til brugerne.

Top  Mt. Gox overfører Bitcoin for $2.7 mia. til ny walletadresse - deres største transaktion siden maj

Trods den reguleringsmæssige granskning har Coinbase overgået forventningerne til omsætningen i andet kvartal på grund af højere renteindtægter.

Desuden rapporterede Coinbase et mindre underskud i andet kvartal i år sammenlignet med samme kvartal sidste år, hvilket er det sjette kvartal i træk med underskud for børsen.

Coinbases underskud for kvartalet landede på 97 millioner dollar, hvilket er en nedgang fra 1,1 milliarder dollar året før.

“I andet kvartal udførte Coinbase godt og markerede fortsatte fremskridt på vores rejse mod at opbygge en virksomhed, der er stadig mere effektiv og økonomisk disciplineret,” skrev firmaet i et aktionærbrev.

Samtidig er virksomheden stadig optimistisk med hensyn til at vinde retssagen mod SEC.

“Med hensyn til retssagen med SEC vil jeg gerne slå fast, at vi tror, vi kan vinde. Vi forventer at vinde”, udtalte Chief Legal Officer Paul Grewal i et opkald efter offentliggørelsen af kvartalsrapporten.

Coinbase-aktier har også oplevet en voldsom stigning i år og er steget med 156% i takt med den fornyede interesse fra detailinvestorer og sektorbred teknologisk fremgang.

Det er værd at bemærke, at Base blockchain, der er støttet af Coinbase, også har været i medierne på det seneste.

I weekenden oplevede Base en handelsvolumen på over 200 millioner dollar og flere transaktioner end etablerede netværk som Arbitrum.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button