BitcoinKrypto News

Coinbase udvider internationalt med lancering af spot-handel med kryptovaluta

Coinbase udvider med lanceringen af spot-handel med kryptokurrency på international børs

Coinbase udvider internationalt

Coinbase har annonceret, at de snart vil lancere spot-handel med kryptokurrency på deres internationale børs. Dette er et skridt i retning af at udvide deres forretningsområde uden for USA.

Start med Bitcoin og Ether

Spot-handelen på den internationale børs vil blive lanceret gradvist. Først vil det være muligt at handle med digitale valutaer som Bitcoin og Ether mod USDC Stablecoin fra den 14. december. Den internationale børs har hidtil primært fokuseret på derivathandel.

Juridiske udfordringer

Det skal bemærkes, at Coinbase i juni blev sagsøgt af den amerikanske Securities and Exchange Commission for påstået salg af ikke-registrerede værdipapirer. Coinbase har benægtet anklagerne. Denne retssag er en del af en bredere indsats fra amerikansk side mod kryptobørser, efter flere højprofilerede sammenbrud, herunder FTX.

Aktiestigning

Trods denne juridiske udfordring oplevede Coinbase en stigning i aktiekurserne på 0,5% efter annonceringen om lanceringen af spot-handel på den internationale børs. Dette kommer oven på en allerede betragtelig stigning i aktiekurserne tidligere på året.

Disse ændringer i Coinbase’s forretningsområde kan vise sig at være en vigtig milepæl i virksomhedens fortsatte vækst og udbredelse på det internationale marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Vigtig information om ophavsret og risici ved handel med værdipapirer og kryptokurrency: Læs her før du investerer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button