Krypto News

Coinbase’s BASE Ethereum Layer-2 Network Attracts Over 100,000 Daily Active Wallet Addresses within a Day

Das verraten uns die On-Chain-Daten

Bare en dag efter den officielle lancering af Coinbase’s eget Ethereum Layer-2-netværk, BASE, har antallet af dagligt aktive wallet-adresser allerede overskredet 100.000. Ved redaktionsafslutningen stabiliserede antallet af aktive BASE-brugere sig på omkring 70.000 ifølge Dune.

Data fra L2beat viser også, at det samlede kapital i Coinbase’s Layer-2-netværk BASE er steget fra $134,2 millioner til $173,2 millioner siden den 9. august.

Sammenlignet med Arbitrum og Optimism, der har henholdsvis $5,94 milliarder og $2,84 milliarder i deres Layer-2-netværker, er BASE stadig et meget lille Ethereum Layer-2-netværk. Dog er væksten for Coinbase’s Layer-2-netværk bemærkelsesværdig kort tid efter lanceringen.

En anden interessant detalje fra On-Chain-dataene viser, at BASE allerede havde næsten 100.000 aktive wallet-adresser den 10. august, hvilket svarer til næsten en fjerdedel af antallet af dagligt aktive wallet-adresser på Ethereum Mainchain.

Det skal dog bemærkes, at antallet af aktive wallet-adresser ikke nødvendigvis svarer til antallet af aktive brugere. Mange af disse adresser kan være registreret af såkaldte “Sybil”-brugere, der spekulerer på en potentiel BASE-airdrop.

Hvad er Sybil-brugere?

Sybil-brugere er brugere, der driver flere blockchain-adresser og udfører handlinger på en chain, der endnu ikke har udstedt tokens. Ofte bruger nye krypto-projekter tokens til at belønne tidlige brugere af deres netværk med airdrops. Ved at bruge flere adresser kan en enkelt bruger narre en platform og få ekstra tokens.

Interessant nok har Coinbase offentligt benægtet planer om en airdrop. Det vil dog ikke nødvendigvis afskrække mange Sybil-brugere.

Konklusion

Trods nogle potentielle forhindringer og skepsis har netværket tiltrukket både kapital og brugere på kort tid. Denne dynamik tyder på, at BASE kan udvikle sig til en vigtig aktør i Ethereum Layer-2-økosystemet. Dog er der stadig en betydelig vej at gå for at nå op på en milliard brugere.

Top  Aktiemarkedet i opsving: Prisanstigning antyder positiv udvikling

Fremadrettet kan forskellige faktorer påvirke væksten og succesen for BASE. Accept blandt udviklere, teknologiske fremskridt, regulatoriske udfordringer og ikke mindst konkurrencen fra andre Layer-2-projekter er alle faktorer, som Coinbase-projektet skal håndtere, hvis det ønsker at etablere sig på lang sigt i kryptorummet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button