Krypto NewsRegulierung

CoinEx hot wallets for Ethereum, TRON, and Polygon hacked – Assets worth nearly 28 million US dollars stolen

CoinEx Hot Wallets für EthereumTRON und Polygon wurden gehackt

CoinEx, en af de mest populære kryptobørser, har været offer for et alvorligt hack, hvor aktiver til en værdi af næsten 28 millioner dollars blev stjålet. Ifølge rapporter blev platformens hot wallets for EthereumTRON og Polygon kompromitteret. Disse wallets indeholdt i alt over 27,8 millioner dollars, som nu er tabt.

Cyvers Alert og PeckShield advarer om muligt hackerangreb

Sikkerhedsplatformene Cyvers Alert og PeckShield gjorde opmærksom på det mulige hackerangreb. De påpegede, at der var blevet trukket store pengebeløb fra CoinEx’s hot wallets. Cyvers Alert nævnte endda på Twitter et “mistænkeligt udstrøm af store pengebeløb” og nævnte kryptobørsen ved navn.

CoinEx stopper ind- og udbetalinger på grund af wallet-vedligeholdelse

For at rette op på overtrædelsen har CoinEx-teamet midlertidigt suspenderet ind- og udbetalinger på platformen. Dette blev annonceret gennem en meddelelse om wallet-vedligeholdelse. Tilsyneladende reagerede børsen på Cyvers Alerts advarsel om, at deres AI-system havde opdaget hackerangrebet og udløst en sikkerhedsgennemgang af wallet’en.

Også PeckShield, en blockchain-sikkerhedsplatform, bemærkede de enorme indstrømninger fra CoinEx’s hot wallets. Situationen er bekymrende, og en mulig insider-job kan ikke udelukkes. De stjålne midler består af cirka 18,12 millioner dollars i ETH, 8,5 millioner dollars i TRX og 291.000 dollars i MATIC.

CoinEx-hackets indvirkning på kryptobranchen

CoinEx-hacket sker på et tidspunkt, hvor kryptosektoren gennemgår en fase af markedsløb. Mange mønter har langt overskredet topniveauet i deres sidste bull markedscyklus. Dette tilfælde illustrerer de vedvarende risici og udfordringer, som kryptoindustrien står over for, mens den bevæger sig mod bred accept.

Top  Ethereum ETFs: Hvad betyder de for kursen på ETH?

Institutionaliseringen af kryptokurver anses af eksperter som afgørende for deres modenhed. Her spiller virksomheder som BlackRock en vigtig rolle, da de i stigende grad støtter kryptosektoren. CoinEx-sagen viser dog, at sikkerhedsmekanismerne skal forbedres for at forhindre sådanne angreb.

Det vil være interessant at se, hvordan CoinEx reagerer på hacket, og om de stjålne midler nogensinde kan genvindes. Denne episode bør dog fungere som en advarsel til hele kryptomarkedet om at styrke sikkerhedsforanstaltningerne og minimere risiciene.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button