BitcoinKrypto News

Commerzbank udvider samarbejde med Crypto Finance og tilbyder Kryptowährungen til Firmenkunder

Commerzbank udvider sit tilbud til virksomhedskunder med kryptoinvesteringer

Commerzbank har indgået et partnerskab med Deutsche-Börse-datterselskabet Crypto Finance for at udvide sit tilbud til virksomhedskunder inden for kryptoinvesteringer. Det nye tilbud vil give udvalgte eksisterende kunder mulighed for at investere i kryptovalutaer som Bitcoin og Ether.

Sikker adgang til kryptoværden

Commerzbank vil stå for opbevaringen af kryptoaktiverne, mens Crypto Finance vil sikre handlen med de digitale værdier. Dette sikrer, at kunderne får en sikker adgang til kryptoværdierne og kan drage fordel af de muligheder, som Bitcoin og Ether tilbyder.

Vigtige partnerskaber for udviklingen af kryptomarkedet

Partnerskabet mellem Commerzbank og Crypto Finance er en vigtig milepæl for begge virksomheder. Crypto Finance, der har eksisteret siden 2017 og er en pioner på området, ser det som en mulighed for at tilbyde flere virksomheder og institutioner i Tyskland adgang til regulerede kryptotjenester.

Tendensen breder sig i finanssektoren

LBBW annoncerede tidligere på året en lignende satsning, hvor de tilbød deres firmakunder muligheden for at investere i og opbevare kryptovalutaer i partnerskab med Bitpanda. Disse tiltag afspejler en stigende interesse for kryptoinvesteringer blandt finansielle institutioner.

Hvis du vil holde dig opdateret om udviklingen inden for kryptomarkedet og se, hvordan Commerzbank og andre finansielle virksomheder fortsætter med at udvide deres tilbud på området, så følg med her på siden.

© dpa-infocom, dpa:240919-930-237190/1

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Finansguruen Robert Kiyosaki advarer om hyperinflation: Bitcoin er den bedste beskyttelse

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button