Krypto News

Cristiano Ronaldo i heftigt søgelys: Sammelklage på over 1 milliard dollars for ulovlig markedsføring af Binance NFTs.

En skandale omkring NFT-baserede partnerskaber og kryptovalutaen Binance har sendt verdensstjerne Cristiano Ronaldo ud i en juridisk kamp. En samlet gruppe af investorer har indgivet en retssag mod CR7 og kryptobørsen med krav om erstatninger på over 1 milliard US dollar for påståede overtrædelser af reglerne om markedsføring af ulovlige værdipapirer.

Partnerskabet mellem CR7 og Binance

I sommeren 2022 indgik Binance en partnerskabsaftale med Cristiano Ronaldo omkring non-fungible tokens (NFTs). Dette partnerskab blev brugt til at markedsføre kryptovalutaen på sociale medier, hvor fans blandt andet kunne få muligheden for at møde Ronaldo ved at erhverve de relevante NFTs.

Ulovlig markedsføring og retssager

På baggrund af denne markedsføring har investorer i Florida nu rejst søgsmål mod både Ronaldo og Binance. De hævder at reklamerne for NFT-kollektionen udgør markedsføring af ulovlige værdipapirer og at Ronaldo har undladt at opfylde sin pligt til at oplyse om disse aktiviteter. Investorerne hævder, at de samlede tab overstiger 1 milliard US dollar.

SECs tidligere handlinger og uenigheder

Den amerikanske finanstilsynsmyndighed, SEC, har tidligere rettet fokus på lignende situationer, hvor kendisser har markedsført kryptovalutaer og NFT-projekter. Mens der stadig er uenighed om, hvorvidt NFTs skal reguleres som værdipapirer, har SEC tidligere truffet foranstaltninger mod lignende sager.

Fremtiden for retssagen

Udfaldet af denne retssag vil vise, om investorerne vil få medhold i deres krav. Cristiano Ronaldo er ikke den første kendte personlighed, der er blevet sagsøgt i en sådan sag, og det tegner heller ikke til at være den sidste. Tidligere er NBA-legenden Shaquille O’Neal blevet sagsøgt i en lignende sag om NFT-markedsføring.

Top  Dax tæt på rekordhøjt niveau - Udsigter til rentenedsættelse skubber aktiemarkedet fremad

Artiklen er delt op i overskrifter og struktureret for at give en klar og informativ gennemgang af sagen omkring Cristiano Ronaldo og Binance. Det forventes, at artiklen vil være SEO-venlig på grund af relevante søgeord og delt indhold.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button